Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Μπορεί και καλύτερα!!

Ικανοποίηση για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στον ΠΑΟΚ, αλλά και βεβαιότητα πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Τι φέρνει η διακοπή στο «Δικέφαλο του Βορρά».

Μπορεί και καλύτερα
Ο ΠΑΟΚ πιστοποίησε πως έχει ανέβει επίπεδο με τη χθεσινή του νίκη επί του Παναθηναϊκού (2-1) στην Τούμπα. Γιατί μέχρι πρότινος μία τέτοια επικράτηση θα αντιμετωπιζόταν ως θρίαμβος, αλλά πλέον οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί και δεν είναι λίγοι αυτοί που έμειναν… παραπονεμένοι και θεώρησαν φτωχό το σκορ.

Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς ήταν καλύτεροι, είχε 18 τελικές προσπάθειες για γκολ, αλλά ενώ θα μπορούσε να είχε φτάσει σε μεγαλύτερο σκορ, τελικά λίγο έλειψε να πετάξει δύο βαθμούς. Ας όψεται το χαμένο πέναλτι του Μπεργκ…

Τα πολλά ατομικά λάθη και η επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια είναι δύο ζητήματα που πρέπει να λύσει ο Ολλανδός προπονητής. Άλλωστε δεν κάνουν πρώτη φορά την εμφάνισή τους φέτος, ενώ τα δυσκολότερα… έπονται για τον ΠΑΟΚ.

Το πρόβλημα είναι ότι το διάστημα της διακοπής δεν προσφέρεται πολύ για δουλειά και βελτίωση, αφού το προπονητικό κέντρο θα αδειάσει από τους διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις στα προκριματικά του Μουντιάλ (Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Νίνης, Τζιόλης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Κίτσιου, Λάζαρ) και θα επιστρέψουν στα μέσα της άλλης εβδομάδας, λίγες μέρες πριν το ματς του επόμενου Σαββάτου στην Τούμπα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το πρώτο «θύμα»

Ο ΠΑΟΚ έχει… γεμίσει κάρτες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και από χθες ένας παίκτης έφτασε στην τιμωρία. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς πρωταθλήματος θα εκτίσει την ποινή του, με Αστέρα εντός, Πανθρακικός εκτός, Εργοτέλη εντός και Ολυμπιακό εκτός κατά σειρά.

Επιστρέφει ο Κάτσε

Μετά από περίπου ένα μήνα στο «ψυγείο», προς γνώση και συμμόρφωση, ο Έργκους Κάτσε αναμένεται να ενεργοποιηθεί εκ νέου από τον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας και κατά βάση οι Ιβάν Σαββίδης και Χουμπ Στέφενς, αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον νεαρό μεσοαμυντικό, αρκεί να αποδείξει με τη συμπεριφορά του πως έχει μετανιώσει κι έχει συνετιστεί μετά την περίφημη φωτογραφία με την μπλούζα του UCK. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: