Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

«Διπλό» τίτλου για Μπόκα, 1-0 τη Ρίβερ!! (video)

Η Μπόκα Τζούνιορς παρέμεινε σε επαφή με την κορυφή του πρωταθλήματος Ινισιάλ παίρνοντας σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στη Ρίβερ Πλέιτ στο «Μονουμεντάλ».
Σε εξαιρετική κατάσταση βρισκόντουσαν τόσο η Ρίβερ Πλέιτ, όσο και η Μπόκα Τζούνιορς. Οι δύο ομαδες από το Μπουένος Άιρες ύστερα από αρκετά χρόνια ήταν κοντά στις θέσεις της κορυφής και η μεταξύ τους αναμέτρηση θα μπορούσε να καθορίσει μέχρι και τον τίτλο.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού η «σενέισες» ήταν αυτή που πανηγύρισε καθώς επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι 1-0 στο «Μονουμεντάλ» στο πρώτο clasico ανάμεσα στις δύο ομάδες χωρίς την παρουσία των οπαδών και των δύο ομάδων, προφανώς για λόγους ασφαλείας.
Έτσι η ομάδα του Κάρλος Μπιάνκι παρά του ότι ήταν μόνη της στο εχθρικό αυτό γήπεδο, πήρε σπουδαίας σημασίας νίκη με 1-0 παραμένοντας σε επαφή με την πρώτη θέση. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, σημειώθηκε στο 23’ από τον Ζιλιότι που ήταν αρκετό για να κρίνει και το νικητή. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Μπόκα στο συγκεκριμένο γήπεδο μετά το 2008, όταν και πάλι τον Οκτώβρη είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ με τέρμα του Βιάτρι.
ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ: Μπαροβέρο, Μερκάδο, Μαϊντάνα (46’ Πόντσιο), Μπαλάντα, Φανχιόνι, Καρμπονέρο, Λεντέσμα, Ρόχας (63’ Οσμάρ), Λαντσίνι, Αντράδα (56’ Μόρα), Γκουτιέρεζ.
ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ: Οριόν, Μέντεζ, Κάτα Ντιάζ, Πέρεθ, Ζάρατε, Γκάγκο (86’ Μπράβο), Έρβες, Σάντσεθ, Μίνο, Ρικέλμε (57’ Εσκαλάντε), Μαρτίνεθ, Ζιλιότι (68’ Ριάνο).



Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: