Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

«Η ομάδα βρίσκει τον δρόμο της»

ARIS
Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Σταύρος Ζαχαρέλης φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την πρώτη νίκη των «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα κόντρα στον Πανιώνιο.
Για την πρώτη νίκη της ομάδας: «Πιστέψαμε στην ομάδα, πιστέψαμε στον προπονητή, θέλαμε από τον κόσμο να κάνει υπομονή και αν και αργήσανε αρκετά ήρθανε τα πρώτα καλά αποτελέσματα. Άρχισε να φαίνετε η δουλεία όλων, η προσπάθεια των παιδιών και η πολύ καλή δουλεία που γίνεται από το προπονητικό τιμ. Εμείς πιστεύουμε σε αυτήν την ομάδα, πιστεύαμε από την αρχή και απλά και ο κόσμος πρέπει να κάνει λίγο υπομονή. Σίγουρα τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής δεν ήταν καλά αλλά η ομάδα σιγά-σιγά αρχίζει και βρίσκει τον δρόμο της
Η ομάδα έδειξε μεγάλο σθένος και πολύ πάθος για την νίκη. Ήθελα πάρα πολύ το αποτέλεσμα και έκανε τα πάντα για το πάρει.
Εκφραστές ενός αγώνος και ενός αποτελέσματος είναι οι παίκτες, πίσω από αυτό υπάρχει η ένας προπονητής και μια διοίκηση. Το αγωνιστικό πάθως της ομάδας είναι μεγάλο και μέρα με την μέρα ανεβαίνει. Όλα θα είναι καλύτερα από δω και πέρα, η στήριξη της διοίκησης είναι μεγάλη. Ήταν μια κατάσταση που την περιμέναμε και ήρθε στο παιχνίδι με τον Πανιωνίο. Οι νίκες έπρεπε να έρθουν πιο νωρίς, άργησε να κερδίσει ο Άρης. Το πρόσωπο του Άρη φαίνεται καλύτερο μέρα με την μέρα. Το μέλλον περιμένουμε να είναι ευοίωνο για μας, θα έρθουν και οι χορηγίες θα έρθει και ο επενδυτής και ελπίζω να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια με την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας. Η εμπιστοσύνη που έχουμε στα παιδιά είναι δεδομένη, το θέμα είναι να το πιστέψει και ο κόσμος και να είναι κοντά στην ομάδα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: