Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Νίνης, "Τόρο" και τέσσερις ΠΑΟΚτσήδες…!!

Ο Λίνο μιλώντας στην πορτογαλική εφημερίδα «Ojogo» αναφέρθηκε στους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά και για τους καλύτερους του ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους συμπεριέλαβε τον Τοροσίδη του Ολυμπιακού και τον Νίνη του Παναθηναϊκού.
Νίνης, "Τόρο" και τέσσερις ΠΑΟΚτσήδες…
Οι τέσσερις που ξεχώρισε από τον «Δικέφαλο» ήταν οι Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Αθανασιάδης και Τσουκαλάς.

Για τον Σαλπιγγίδη είπε: «Είναι ένας πολύ έξυπνος και γρήγορος ποδοσφαιριστής, που πετυχαίνει πολλά γκολ. Το πρώτο που σκέφτεται είναι να δουλεύει για την ομάδα. Μπορεί να παίξει στο 4-4-2 ως δεύτερος επιθετικός αλλά και στο 4-3-3 σε οποιαδήποτε θέση της επίθεσης.

Για τον Μαλεζά:«Δεν είναι πολύ γρήγορος για κεντρικός αμυντικός, αλλά το καλύπτει με τις άλλες δυνατότητες του. Μπορεί να διαβάσει καλά το παιχνίδι και ξέρει κάθε στιγμή που βρίσκεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι μία κολώνα στην άμυνα».

Για τον Αθανασιάδη: «Είναι ένας παίκτης που φέτος μπήκε στην ομάδα, αφού ήταν δανεικός μέχρι πέρσι. Πέτυχε πολλά γκολ. Δεν είναι πολύ ψήλος αλλά έχει πολύ καλή τοποθέτηση μέσα στην περιοχή. Μέσα στην περιοχή είναι ένας τυπικός φορ που μπορεί να διαβάζει πολύ καλά το παιχνίδι και να πετύχει πολλά γκολ».

Για τον Τσουκαλά: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης στο μαρκάρισμα και το γεγονός ότι είναι νεαρός σημαίνει ότι μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο. Είναι εξαιρετικός τακτικά και έχει καλή πάσα».

Ο Λίνο όμως ξεχώρισε κάποιους καλούς παίκτες και από άλλες ελληνικές ομάδε: «Ο Τοροσίδης είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές. Είναι δυνατός και έχει καλή σέντρα. Η ταχύτητα είναι ένα από τα όπλα του και αυτό τον κάνει πολύ καλό παίκτη. Ο Νίνης έχει τεχνική πάνω από το μέσο όρο ενός απλού ποδοσφαιριστή. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι από τους γρηγορότερους, αλλά διαβάζει πολύ καλά το παιχνίδι και μπορεί να παίξει και δεξιά και αριστερά. Η δύναμη του είναι το σουτ, αφού σουτάρει πολύ καλά, ενώ είναι και καλός ντριμπλέρ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: