Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

"Υπάρχουν προτάσεις για Βιεϊρίνια"

Τι δηλώνει ο ατζέντης του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού για το ασφυκτικό πρέσινγκ ευρωπαϊκών συλλόγων στον πελάτη του

"Υπάρχουν προτάσεις για Βιεϊρίνια"
Καθημερινά πλέον είναι τα σενάρια περί ενδιαφέροντος ευρωπαϊκών ομάδων για τον Αντελίνο Βιείρίνια που, δίχως αμφιβολία, αποτελεί αυτή τη μεταγραφική περίοδο ό,τι πιο "καυτό" κυκλοφορεί στην ελληνική ποδοσφαιρική αγορά. Σε μία προσπάθεια να διαπιστωθεί τι ακριβώς ισχύει και τι είναι απλά φημολογία, το olaPAOK.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του 25χρονου μεσοεπιθετικού, Γκάσπαρ.
Ο εκπρόσωπος του άσου του "Δικεφάλου" δεν έδειξε διάθεση να πει πολλά πράγματα, επιβεβαίωσε, ωστόσο, ότι υπάρχουν σύλλογοι που είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση απόκτησης του Βιεϊρίνια, αν δεν το έχουν κάνει ήδη. "Η σωστή διαδικασία όταν υπάρχει μία πρόταση είναι ο ατζέντης να ενημερώνει την ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης και όχι να μιλά γι' αυτό στα μέσα ενημέρωσης" ήταν η πρώτη αντίδρασή του. Όταν του αντιτείναμε ότι υπάρχει φημολογία για κρούση από Ρόμα και Μπενφίκα, ο κ. Γκάσπαρ τόνισε: "Δεν θέλω να μιλήσω για το θέμα του Βιεϊρίνια, πάντως δεν ισχύει αυτό που μου λέτε για Ρόμα και Μπενφίκα".
Όταν, τέλος, θελήσαμε να ξεκαθαρίσουμε απόλυτα αν υπάρχουν προτάσεις, ρωτώντας τον ευθέως, ο ατζέντης του Βιεϊρίνια απάντησε μονολεκτικά "ναι" και κάπου εκεί ολοκληρώθηκε η συνομιλία μας.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: