Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ο Άρης και πάλι για Παπαστεριανό που μένει ελεύθερος με Ντάνι από Ηρακλή!!

Η αποχώρηση του Μανόλη Παπαστεριανού από τον Ηρακλή είναι τελεσίδικη. Μετά από επτά χρόνια στον Ηρακλή και 5,5 επαγγελματικά χρόνια με 110 παρουσίες και 5 γκολ, ο Χαλκιδικιώτης μέσος αποχωρεί. Υπάρχει οριστική απόφαση αποχώρησής του από την ομάδα, παρότι έχει έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμη. Υπάρχουν όμως και αρκετές οφειλές. Απόφασή του είναι να μην κάνει προσφυγή. Να επέλθει συμβιβαστική λύση συνεργασίας άμεσα και να αποχωρήσει. 

Στη χθεσινή συνάντηση του μάνατζερ Δημήτρη Καρύδα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Αρταβάνη, μεταφέρθηκε η ανάγκη για άμεση λύση καθώς τα χρονικά περιθώρια εξαντλήθηκαν, όπως και η θέση του ποδοσφαιριστή να μην κάνει προσφυγή σε βάρος της ομάδας.

Για τον Παπαστεριανό υπήρχε πριν από μερικές μέρες διερευνητική επαφή από τον Άρη, ενδιαφέρον που αναθερμαίνεται μετά από τις διαδικασίες της ελευθερίας του.

Ανάλογη είναι η κατάσταση σε ότι αφορά τον Ηρακλή και με τον Ρικάρντο Ντάνι. Ο Πορτογάλος επίσης αποχωρεί οριστικά από την ομάδα. Και στην περίπτωσή του δεν υπάρχει πρόθεση προσφυγής, αλλά διακανονισμός και συμβιβαστική λύση συνεργασίας. Και ο Ντάνι έχει λαμβάνειν και η πλευρά Καρύδα ξεκαθάρισε επίσης πως πρέπει να δοθεί άμεση συμβιβαστική λύση χωρίς να προσφύγει ο Πορτογάλος για να εξασφαλίσει τα χρήματα. Κάτι τέτοιο θα γίνει και στην περίπτωσή του στις αρχές της εβδομάδας που έρχεται. 
Πηγή: theplayer.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: