Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Στρέφεται σε Βίλας Μπόας η Ίντερ!!

Τον αντικαταστάτη του Λεονάρντο συνεχίζει να αναζητά η Ίντερ, αφού μετά την άρνηση του Μαρτσέλο Μπιέλσα πρόβλημα φαίνεται να προκύπτει και με τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, αφού δεν τον αφήνει ελεύθερο η Φιορεντίνα.
Το νέο όνομα που έχει προκύψει είναι αυτό του Άντρε Βίγιας Μπόας της Πόρτο με τον τεχνικό της Πόρτο να είναι δικαιολογημένα στην λίστα της Ίντερ μετά την καταπληκτική χρονιά που έκανε με τους «Δράκους». Επίσης μαζί με τον Βίλας Μπόας οι «νερατζούρι» θα ήθελαν να φέρουν στον Μιλάνο και τον Φαλκάο που ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Πόρτο σε πρωτάθλημα και ειδικά στο Europa League.
Η ρήτρα αποδέσμευσης του «νέου Πεπ Γκουαρντιόλα», όπως τον αποκαλούν, ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ, αλλά υπάρχει ένας όρος – γραπτός ή προφορικός – ότι το ποσό αυτό παύει να ισχύει αν πουληθεί κάποιο από τα μεγάλα «αστέρια» της ομάδας, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για τον Φαλκάο. Αν και αυτή η περίπτωση «ναυαγήσει», οι εναλλακτικές παραμένουν οι Φάμπιο Καπέλο, Γκους Χίντινκ, Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι και Ντέλιο Ρόσι, ενώ λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνουν οι Κλαούντιο Ρανιέρι και Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: