Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

«Πριν παίξουν με την ΑΕΚ, να το σκεφτούν καλά»

Η αγωνία στις τάξεις της ΑΕΚ σχετικά με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ μεγαλώνει μαζί με την ανησυχία που πηγάζει από τη σιγουριά του Ηλυσιακού για δικαίωση καθώς και από αυτά που ακούγονται από το παρασκήνιο. Ο Μπάμπης Καραμανλής στέλνει το δικό του μήνυμα…

«Πριν παίξουν με την ΑΕΚ, να το σκεφτούν καλά»
«Κιτρινόμαυροι» κύκλοι φωτογράφιζαν τις προηγούμενες ημέρες ύποπτα «υπόγεια» παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες τους τόσο από τον Τάκη Μπαλτάκο, γνωστό δικηγόρο και συνεργάτη του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, όσο και από βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Γι’ αυτό και η χθεσινή ειρηνική συγκέντρωση οπαδών του Δικεφάλου έξω από τα γραφεία του ΑΣΕΑΔ. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάμπης Καραμανλής έστειλε το δικό του μήνυμα για όλα αυτά μέσω του gazzetta.
«Αυτοί που τελευταία επεξεργάζονται σενάρια και παίζουν περίεργα παιχνίδια στην πλάτη της ΑΕΚ, καλό θα είναι να μετρήσουν σωστά το μέγεθός της. Ας μην την υποβαθμίζουν και να σκεφτούν καλά πριν πράξουν το οτιδήποτε, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε»,ανέφερε αυτό.
Πηγή: Gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: