Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ραλφ για Παναθηναϊκό;

Τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο της Κορίνθιανς, Ραλφ, εξετάζει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα γαλλικού σάιτ.
Ραλφ για Παναθηναϊκό;
Όπως αναφέρει το σάιτ, για τον παίκτη ενδιαφέρονται πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Ανάμεσα σ' αυτές και η Λιόν εξαιτίας της οποίας στράφηκαν να του πάρουν συνέντευξη οι Γάλλοι.
Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, από τη στιγμή που τον καλοβλέπουν ομάδες όπως οι Λιόν, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ουντινέζε και Παναθηναϊκός και είπε:
"Είναι φυσιολογικό να με ρωτάτε τέτοια πράγματα, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν ασχολούμαι με τέτοιες υποθέσεις. Αφήνω τους μάνατζέρ μου να σχεδιάζουν την καριέρα μου.
Ξέρουν τους στόχους μου. Δεν έχω ορίσει την ημερομηνία για το πότε θα φύγω από την Βραζιλία και θα έρθω στην Ευρώπη. Αυτό θα συμβεί την κατάλληλη στιγμή και για την κατάλληλη ομάδα. Είναι ένας στόχος, όχι ένα όνειρο. Θα ήθελα να αγωνιστώ σε όλες τις ομάδες των χωρών που αναφέρατε, θα είναι ένα βήμα για την καριέρα μου, όταν ο χρόνος θα είναι ο κατάλληλος.
Σήμερα, νιώθω έτοιμος να αντιμετωπίσω κάθε πρόκληση, αλλά τώρα έχω συμβόλαιο με την Κορίνθιας μέχρι τον Ιούνιο του 2013 και σκοπεύω να το τηρήσω".

Δεν υπάρχουν σχόλια: