Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Πήρε Τουλαλάν, θέλει Λούσιο, Χοακίν!!

Την απόκτηση του Ζερεμί Τουλαλάν από την Λιόν ανακοίνωσε η Μάλαγα, η οποία δεν φαίνεται… ευχαριστημένη και θέλει κι άλλους!
Οι Ανδαλουσιανοί κατέθεσαν επίσημη πρόταση για τον Βραζιλιάνο άσο της Ίντερ, Λούσιο και προετοιμάζουν «κρούση» και για τον Χοακίν την Βαλένθια.
Για τον Γάλλο μέσο Ζερεμί Τουλαλάν η συμφωνία είχε οριστικοποιηθεί από την Παρασκευή. Πλέον ήρθαν και επίσημες ανακοινώσεις όπου γνωστοποίησαν ότι ο Γάλλος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2015 με τον ισπανικό σύλλογο.
«Η Μάλαγα έφτασε σε συμφωνία με την Λιόν την Παρασκευή για την μεταγραφή του Τουλαλάν. Ο Γάλλος θα παρουσιαστεί στα τέλη Ιουνίου», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Μάλαγα. Ο Τουλαλάν κόστισε στους Ισπανούς περίπου 12 εκ. ευρώ, ενώ θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2015, με ετήσιες αποδοχές € 4.200.000 ετησίως», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.
Όσο για τον Λούσιο ; «Δεχτήκαμε μια πρόταση από την Μάλαγα και όλοι έχουν ενημερωθεί σχετικά. Ο Λούσιο θέλει να παίξει σε υψηλό επίπεδο σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης», τόνισε ο Σάντρο Μπέκερ.
Η Μάλαγα να έχει αποκτήσει ήδη τους Μπουονανότε, Φαν Νίστελροι, Μονρεάλ και Ματάισεν, ενώ… φουλάρει και για τον Χοακίν της Βαλένθια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: