Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Νιγηριανοί εκ Νορβηγίας, Μέγιερι και… γήπεδο «Α. Παπαδόπουλος»

Άλλα δύο ονόματα προστίθενται στη… μακροσκελή μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, την ώρα που εξετάζεται το ενδεχόμενο δανεισμού του Μπάλας Μέγιερι, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος χαίρει αναγνώρισης, μέσω ονομασίας γηπέδου, που φέρει το ονοματεπώνυμό του…

Δύο νεαροί Νιγηριανοί προτάθηκαν στο τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση του Ολυμπιακού, οι οποίοι πραγματοποιούν αξιοσημείωτες εμφανίσεις με την φανέλα της νορβηγικής Λίλεστρομ.

Ο λόγος για τους Άντονι Ούγια και Εμανουέλ Νόσα Ιγκιεμπόρ. Αμφότεροι αγωνίζονται στη γραμμή κρούσης, την ώρα που ο πρώτος έχει βρει δίχτυα 9 φορές σε 11 αγώνες, ενώ πέρσι τελείωσε την χρονιά με 14 τέρματα σε 24 ματς. Ο συνομήλικός του (21 ετών), έχει πετύχει συνολικά 11 τέρματα σε 60 παιχνίδια, αγωνιζόμενος στο σκανδιναβικό πρωτάθλημα για τρία χρόνια.

Ενδεχόμενο δανεισμού του Μέγιερι

Την περίπτωση να δοθεί δανεικός σε ομάδα όπου θα έχει την ευκαιρία να αγωνίζεται σε συχνότερη βάση, εξετάζουν οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων», όσον αφορά τον Μπάλας Μέγιερι. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας φαίνεται πως θα χάσει την θέση του από τον δεύτερο γκολκίπερ που αναμένεται να αποκτηθεί από τους Πειραιώτες, με αποτέλεσμα να μην έχει τον χρόνο που χρειάζεται.

Επίσης, μετά τον ερχομό του Κοστάντσο, αλλά και την παρουσία των «μικρών» Νίκου Παπαδόπουλου και Μπάμποβιτς, ο Μέγιερι φαίνεται πως δεν (θα) περιλαμβάνεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει της νέας σεζόν.

Το όνομα αυτού… «Αβραάμ Παπαδόπουλος»

Το ονοματεπώνυμό του θα έχει την χαρά και την τιμή να βλέπει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, το οποίο θα αναγράφεται στο γήπεδο του Διγενή Λακκώματος. Τα επίσημα εγκαίνια του γηπέδου θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Κυριακής (19/6, 18:30), ενώ μισή ώρα αργότερα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην τοπική ομάδα και ομάδας επίλεκτων.

Μάλιστα, με τα χρώματα της πρώτης θα αγωνιστεί ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού, την ώρα που θα έχει απέναντί του τους Τοροσίδη, Γιάννη Παπαδόπουλο και Τάσο Παπάζογλου, οι οποίοι θα αγωνιστούν με την αντίπαλη φανέλα. 
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: