Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

«Μετακομίζει» στην Πολίχνη η Καβάλα!

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Ψωμιάδης συναντήθηκε χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη με τον ιδιοκτήτη του Μακεδονικού, Παύλο Ανδρώνη, με τους δύο άντρες να συνομιλούν μέσα σε πολύ καλό κλίμα για το ενδεχόμενο παραχώρησης του γηπέδου των «πράσινων» στην Καβάλα προκειμένου αυτή να το χρησιμοποιήσει ως έδρα την περίοδο 2011-2012. Μάλιστα, η χθεσινή συνάντηση ήταν η δεύτερη μεταξύ τους μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα μετά από αυτή που έγινε στην Αθήνα, με το πλάνο του Μάκη Ψωμιάδη να κάνει λόγο για προπονήσεις των «κυανόλευκων» στην Καβάλα και διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων στην Θεσσαλονίκη.
Κατά τη διάρκεια του χθεσινού ραντεβού, ο ιδιοκτήτης του Μακεδονικού εξέφρασε στον ισχυρό άντρα της Καβάλας την πρόθεσή του να ανάψει το «πράσινο φως» για παραχώρηση του γηπέδου της Πολίχνης, το οποίο βέβαια χρίζει ενός μικρού «λίφτινγκ» προκειμένου να πληροί τις προϋποθέσεις της Σούπερ Λίγκας. Σε ότι αφορά την χωρητικότητά του, περίπου επτά χιλιάδων θεατών, ο Μάκης Ψωμιάδης θεωρεί πως το εν λόγω γήπεδο μπορεί να μετατραπεί σε μία «θερμή» έδρα για την ομάδα του σε περίπτωση που αποφασίσει να υλοποιήσει το πλάνο του για «μετακόμιση» στην συμπρωτεύουσα, κάτι που αν συμβεί θα είναι πρωτόγνωρο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σε κάθε περίπτωση, ο Ψωμιάδης σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδίου του, το οποίο είναι «προϊόν» της κόντρας του με τον Δήμο Καβάλας με αφορμή την χρησιμοποίηση του «Ανθή Καραγιάννη» ως χώρο συναυλίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια Ψωμιάδη μεταβίβασε στο δημοτικό συμβούλιο την πρόθεσή της να καταβάλλει στον Δήμο Καβάλας το ποσό που αυτή θα «καρπωθεί» από την επικείμενη συναυλία της Μαρινέλλας προκειμένου αυτή να μην λάβει χώρα στο «Ανθή Καραγιάννη» και να «προστατευτεί» έτσι ο αγωνιστικός χώρος του για τον οποίο η ΠΑΕ Καβάλα κατέβαλλε πέρσι ένα ποσό που αγγίζει τις 70.000 ευρώ, πρόταση που δεν έγινε όμως αποδεκτή.
Κατά συνέπεια, το σενάριο να αγωνιστούν φέτος οι «Αργοναύτες» στη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να θεωρείται πιθανό, με ερωτηματικό να αποτελεί βέβαια σε αυτή την περίπτωση η αντίδραση των φίλων της Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: