Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Μόντριτς: «Είναι καιρός να πάω σε άλλη ομάδα»

Να αποχωρήσει από την Τότεναμ επιθυμεί ο Λούκας Μόντριτς με δηλώσεις του και να φορέσει τα «μπλε» της Τσέλσι για να έχει περισσότερες ελπίδες για τίτλους.
Συγκεκριμένα ο Κροάτης μέσος τόνισε: «Θέλω να φύγω ως φίλος από την Τότεναμ. Πέρασα καλά εδώ, αλλά τώρα είναι καιρός να πάω σε άλλη ομάδα. Έχω ένα ραντεβού με τον πρόεδρο. Όταν υπέγραψα το συμβόλαιό μου, είπε ότι αν ερχόταν άλλος σύλλογος να με ζητήσει, θα εξέταζαν την πρόταση. Η Τσέλσι είναι μεγάλος σύλλογος με έναν φιλόδοξο ιδιοκτήτη. Έχουν σπουδαίους παίκτες και έχουν φιλοδοξίες να παλέψουν για τον τίτλο και να πάρουν το Champions League. Είναι λογικό για έναν παίκτη να ονειρεύεται να παίξει σε μεγαλύτερο σύλλογο. Η επιθυμία μου δεν έχει να κάνει με τα χρήματα αλλά με τη φιλοδοξία. Όταν ήρθα στην Αγγλία ονειρευόμουν τίτλους, και αυτό δεν έχει αλλάξει. Θέλω να παραμείνω στο Λονδίνο. Είμαι χαρούμενος εδώ όπως και η οικογένειά μου. Μου αρέσει η πόλη».
Η Τσέλσι να θυμίσουμε κατέθεσε πρόταση 22 εκ. λιρών στην Τότεναμ για την απόκτηση του Μόντριτς όμως η απάντηση ήταν αρνητική. Έτσι οι «μπλε» θα επανέρθουν με μεγαλύτερη πρόταση που θα φτάνει τα 30 εκ. λίρες και μετά και από αυτές τις δηλώσεις του παίκτη μάλλον φαίνεται πιο κοντά στο να τον αποκτήσει η Τσέλσι

Δεν υπάρχουν σχόλια: