Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Η... παντόφλα της Σάρα στον Ίκερ

Η Σάρα Καρμπονέρο έριξε... βασιλικό άκυρο στον Ικέρ Κασίγιας που είχε συμφωνήσει να δώσει συνέντευξη στην σέξι Μεξικάνα δημοσιογράφο, Γκάμπι Ελιζάλδε.
Η... παντόφλα της Σάρα στον Ίκερ
Ποιος είπε ότι ο άντρας έχει πάντα το πάνω χέρι σε μία σχέση, όσο σπουδαίος και αν είναι; Και ειδικότερα στις μέρες μας;
Το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα της ισονομίας των σχέσεων είναι ο Ικέρ Κασίγιας, που όπως φαίνεται… ακολουθεί κατά πόδας τις εντολές της Σάρα Καρμπονέρο.
Ο Ικέρ Κασίγιας είχε κανονίσει να δώσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «TV Notas», στην σέξι δημοσιογράφο Γκάμπι Ελιζάλδε, όπως αναφέρει δημοσίευμα η αργεντίνικη Clarin. Όμως το όλο πλάνο άλλαξε, όταν η σύντροφος του «Άγιου Ίκερ», Καρμπονέρο είδε την Μεξικανή δημοσιογράφο.
Η Ελισάλδε περιέγραψε και το πώς ακυρώθηκε η συνέντευξη με τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, που είχε κανονιστεί να δοθεί σε σουίτα ξενοδοχείου.
«Ενώ τον περίμενα να έρθει, ξαφνικά μπήκε στην σουίτα της φίλης του. Μετά από λίγο βγήκε και μου είπε ότι δεν μπορεί να δώσει την συνέντευξη», τόνισε για το όλο συμβάν η σέξι δημοσιογράφος. Πάντως το όλο θέμα είχε και συνέχεια, καθώς η Ελισάλδε δεν άφησε να περάσει έτσι το όλο περιστατικό και η «χαλάστρα» που της έκανε η συνάδελφος της Σάρα Καρμπονέρο.
«Οι γυναίκες δεν πρέπει να ζηλεύουν τους συντρόφους τους. Πρέπει να νιώθουν σίγουρες», έγραψε στο twitter η Γκάμπι Ελισάλδε σχολιάζοντας την… λογοκρισία που επέβαλε η Καρμπονέρο στον Κασίγιας!
Πηγή: Sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: