Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Πόρτλαντ καλεί Τόχα

Η γραμμή των ποδοσφαιριστών του Άρη με το αμερικάνικο ποδόσφαιρο και το MLS φαίνεται πως παραμένει ανοιχτή. Μετά τους Ρουίζ, Κόκε, Καστίγιο και το ενδιαφέρον για Κάλβο ακόμη ένας παίκτης βρίσκεται κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ. Ο λόγος για τον Κάρλος Τόχα.

Η Πόρτλαντ έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Κολομβιανό μέσο του Άρη, ο οποίος έχει περάσει και στο παρελθόν από το MLS με τη φανέλα των Ντάλας αφήνοντας καλές εντυπώσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Στην Αλκμήνης βλέπουν με καλό μάτι το ενδεχόμενο μεταγραφής του 26χρονου ποδοσφαιριστή στην Πόρτλαντ, μια και ο Τόχα είναι μια από τις περιπτώσεις που απασχολούν έντονα τους κίτρινους, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν τη «χρυσή τομή» είτε για τη μείωση των αποδοχών του, είτε για τη λύση του συμβολαίου του.

 

Ο Κάρλος Τόχα, είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη, ωστόσο η πρόταση της διοίκησης για μείωση των ετήσιων αποδοχών του κατά 50% ίσως τον κάνει να ξανασκεφτεί το ενδεχόμενο επιστροφής του στο αμερικανικό πρωτάθλημα.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: