Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

«Καμία συμφωνία με Ολυμπιακό»

Ο μάνατζερ του Φέισα θόλωσε τα... νερά της μεταγραφής αρνούμενος ότι υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον 23χρονο Σέρβο!
«Καμία συμφωνία με Ολυμπιακό»
Έχει βουίξει ο τόπος ότι ο Λιούμπομιρ Φέισα ετοιμάζει τα… μπογαλάκια του για τον Πειραιά προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.
Είναι όμως έτσι; Αν και στη Σερβία θεωρούν δεδομένη την μεταγραφή του ταλαντούχου Σέρβου στους «ερυθρόλευκους» ο μάνατζερ του παίκτη φαίνεται πως… θολώνει τα νερά!
Μιλώντας στο «SentraGoal» ο Νίκολα Ντάμιανατς αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπάρχει συμφωνία με τον Φέισα και ότι δεν τίθεται θέμα άφιξης του παίκτη στην Ελλάδα για να περάσει από… ιατρικό τσεκ απ.
«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Η ελληνική ομάδα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λιούμπομιρ αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια πρόταση στα χέρια μας» ήταν τα πρώτα λόγια του ατζέντη του Φέισα, ο οποίος μεταξύ άλλων υπογράμμισε:
«Ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες για την απόκτησή του οπότε τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει. Πιθανόν να έχουμε νεότερα την επόμενη εβδομάδα. Πάντως αυτό που μπορώ να πω κατηγορηματικά είναι ότι δεν υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό».
Οσο για το αν η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται στις προτεραιότητες του Φέισα, ο Ντάμιανατς είπε: «Ναι. Είναι μέσα στις ομάδες που κοιτάζει, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχει συμβόλαιο με την Παρτίζαν. Είναι σημαντικός παίκτης της ομάδας και δεν αποκλείεται να παραμείνει».
Ο Φέισα είχε υποστεί ρήξη χιαστών και το γεγονός αυτό κάνει επιφυλακτικούς τους «ερυθρόλευκους» όσον αφορά τη μεταγραφή του στην ομάδα. Τι είπε ο ατζέντης του γι' αυτό; «Πριν τραυματιστεί ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της Παρτίζαν και είχε μπει στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Όπως είπα και πριν ακόμα ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες για να τον αποκτήσουν. Πάντως ο τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε δεν αποτελεί πρόβλημα για τη συμφωνία με κάποιον σύλλογο».
Οσο για το αν… αναμένεται στην Αθήνα; «Όχι. Σας είπα. Από την επόμενη εβδομάδα θα δούμε τι θα γίνει. Προς το παρόν δεν ξέρουμε τίποτα».
Πρόκειται για κάποιο τρικ του μάνατζερ του Φέισα; Το άμεσο μέλλον θα δείξει…
Πηγή: Sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: