Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Παραδέχεται το λάθος του ο Σκόουλς

Μόλις 66 συμμετοχές με την εθνική Αγγλίας είναι ένα νούμερο πολύ μικρό για την ποιότητα του Πολ Σκόουλς. Αιτία είναι η απόσυρσή του από το εθνικό συγκρότημα στην ηλικία των 29 ετών κάτι που έχει εν τέλει μετανιώσει.

Τα πρώτα του χρόνια στα «τρία λιοντάρια» ήταν πολύ καλά συνδυάζοντας υψηλή απόδοση μαζί με κάποια σημαντικά γκολ. Στη συνέχεια όμως η απόδοσή του δεν ήταν ανάλογη της τεράστιας προσφοράς του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εκεί παραδέχεται ότι θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα: «Εγώ έφταιγα που δεν έπαιζα όσο καλά μπορούσα να το κάνω».

Ο Τύπος είχε κατηγορήσει τον Σβεν Γκόραν Έρικσον για την εμμονή του να χρησιμοποιεί τον μέσο των «κόκκινων διαβόλων» στην αριστερή πλευρά του κέντρου, και τονίζει ότι ήταν σημαντικός λόγος που αποφάσισε τελικά να αποχωρήσει. Ο Σκόουλς όμως σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται κάτι τέτοιο: «Δεν ισχύουν αυτά. Ποτέ δεν με ενόχλησε η θέση. Άλλωστε και στη Γιουνάιτεντ αγωνίστηκα εκεί κάποιες φορές με επιτυχία. Απλά για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν έπαιζα τόσο καλά όσο θα μπορούσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: