Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Η Ντόρτμουντ απέκτησε τον Μουσταφά Αμινί

Από το επαγγελματικό πρωτάθλημα της Αυστραλίας, στην πρωταθλήτρια Γερμανίας. Ο λόγος για τον 18χρονο Αυστραλό μεσοεπιθετικό, Μουσταφά Αμινί, ο οποίος μετά από μια μικρή δοκιμαστική περίοδο στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, συμφώνησε για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

«Έχουμε έρθει σε αρχική συμφωνία με την Ντόρτμουντ για συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Το θέμα θα λήξει σύντομα με τη συμφωνία ανάμεσα και στους δύο συλλόγους», είπε ο μάνατζερ του Αμινί με δηλώσεις του στη γερμανική εφημερίδα Bild, ενώ από την πλευρά του ο παίκτης αποκάλυψε πως η νέα σεζόν θα τον βρει και πάλι στα γήπεδα της Αυστραλίας, αυτή τη φορά ως δανεικός.
«Ο προπονητής μου, Γιούργκεν Κλοπ, είπε ότι θα ήταν καλύτερο για παραμείνω, για ακόμη ένα χρόνο, στην Αυστραλία, έτσι ώστε να προετοιμαστώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο U20 της Κολομβίας αλλά και να ρίξω το βάρος μου στα προκριματικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου», είπε ο άσος των Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι «ο Κλοπ μου είπε ότι έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παρουσία μου κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου και πως του άρεσε το στυλ παιχνιδιού μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: