Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

«Μνημονιακή» πολιτική!!

Φτώχεια καταραμένη... Πού είναι τα μεγαλεία των περασμένων τριών χρόνων. Τότε που η ΠΑΕ ΠΑΟ «φυσούσε» το χρήμα και το μοίραζε αφειδώς. Γράφει ο Ανδρέας Παπαλουκάς.
«Μνημονιακή» πολιτική
Ακόμα και για παίχτες που δεν τα άξιζαν. Τώρα, οι «πράσινοι» καλούνται να υπηρετήσουν τη «μνημονιακή» πολιτική. Και το κάθε ευρώ να το μετρούν και να το υπολογίζουν. Διότι το ταμείον είναι... πολύ μείον. Και θα πάρει μερικές ανάσες μόνο με το πούλημα παιχτών. Αν όχι ξεπούλημα, διότι όταν οι άλλοι σύλλογοι ξέρουν (το φώναζε η ΠΑΕ του «τριφυλλιού») ότι στην Παιανία αναζητούν εναγωνίως χρήματα, δεν είναι κορόιδα να δώσουν όσα τους ζητηθούν. Και μοιραία θα αρχίσουν τα «παζάρια».
Είναι και το άλλο: Αν δεν πουληθούν παίχτες, δεν πρόκειται να γίνουν μεταγραφές στον ΠΑΟ. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Γι' αυτό και οι διοικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πανηγυρίζουν όταν οι πωλήσεις παιχτών γίνουν σε καλή τιμή. Οπερ σημαίνει ότι θα διαθέτουν αρκετά χρήματα για μεταγραφές. Αρκετά, όχι πολλά. Διότι ορισμένα εξ αυτών θα πάνε και για άλλες ανάγκες της ΠΑΕ. Αυτό κι αν είναι ξεκάθαρο.
Και δεν φτάνει στην Παιανία η καταραμένη φτώχεια που καλούνται να διαχειριστούν οι διοικούντες την ΠΑΕ του «τριφυλλιού», είναι και οι άλλοι, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, που επιδεικνύουν δραστηριότητα στο μεταγραφικό «παζάρι». Η επίσης «φτωχή» ΑΕΚ τις έχει κάνει τις κινήσεις της και τις ανανεώσεις της, ενώ μέχρι τώρα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προχωρήσει σε δύο σημαντικές μεταγραφές. Κι έπεται συνέχεια...
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: