Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

«Σαφάρι» για τον επιθετικό

Μετά την θετική εξέλιξη που είχαν οι περιπτώσεις του Νέρι Καστίγιο και του Καρίμ Σολτάνι, ο Σάκης Τσιώλης και η διοίκηση, εστιάζουν πλέον την προσοχή τους στην αναζήτηση επιθετικού και κεντρικού αμυντικού.
Πρωτίστως, το βάρος πέφτει στην απόκτηση σέντερ φορ, με τους «κίτρινους» να ψάχνουν αποκλειστικά και μόνο στη ξένη αγορά. Το «σαφάρι» γίνεται κατά κύριο λόγο σε δύο αγορές. Πιο συγκεκριμένα, στην Ισπανική και σε αυτή της Λατινικής Αμερικής. Στη λίστα υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίες εξετάζονται σοβαρά και δυο-τρεις εξ αυτών βρίσκονται σε προχωρημένο σημείο. Βέβαια απ΄ αυτούς , θα αποκτηθεί μονάχα ο ένας. Οι Θεσσαλονικείς θα κάνουν την τελική τους επιλογή, ευελπιστώντας φυσικά να πετύχουν…διάνα. Μάλιστα και όπως σημειώνουν τις τελευταίες μέρες κύκλοι της ΠΑΕ, αν χρειαστεί, θα γίνει μια μικρή υπέρβαση, καθώς στόχος είναι να αποκτηθεί ένας φορ, ο οποίος θα κάνει την διαφορά και θα αντεπεξέλθει στο δύσκολο έργο του σκοραρίσματος.
Κοντά και σε αμυντικό
Ο Σάκης Τσιώλης θέλει έναν ενδεκαδάτο ποδοσφαιριστή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν, ότι υπάρχουν δυο καλές περιπτώσεις από την Λατινική Αμερική. Τόσο το θέμα του επιθετικού, όσο και του στόπερ, αναμένεται να «κλείσουν» σύντομα. Ο 52χρονος τεχνικός θέλει να τους έχει και τους δύο απ΄ την αρχή της προετοιμασίας για να έχει τον χρόνο να δουλέψει μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: