Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

«Καλοδεχούμενοι οι παίκτες της Πόρτο»

Παρά το γεγονός πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει πάει για διακοπές και ξεκούραση στην πατρίδα του, οι δημοσιογράφοι δεν τον αφήνουν να ησυχάσει. Συνεχώς τον...ενοχλούν για μία συνέντευξη. Ο 65χρονος τεχνικός δεν λέει όχι και αυτό έκανε και σήμερα, όταν δέχθηκε να μιλήσει σε εφημερίδα της Πορτογαλίας για την δουλειά που γίνεται στη Πόρτο αλλά και τον Βίλας Μπόας , για τον Παναθηναϊκό και το ενδιαφέρον που έχουν οι πράσινοι για παίκτες ων «Δράκων» και φυσικά την κρίση που μαστίζει την Ελλάδα

-Για την ομάδα της Πόρτο και τον τεχνικό της είπε: «Ο Βίλας Μπόας κέρδισε τίτλους και πρέπει να συνεχίσει. Η καριέρα του προπονητή δεν είναι μια χρονιά αλλά πολλά χρόνια. Ξέρω την δουλειά που γίνεται στην Πόρτο. Ακόμη και αν φύγουν παίκτες και πάλι η ομάδα θα είναι το φαβορί για το νέο πρωτάθλημα».

-Για τους παίκτες από τη χώρα του που ακούγονται για τον Παναθηναϊκό: «Αν κάποιοι Πορτογάλοι μπορούν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό θα είναι καλοδεχούμενοι. Αλλά πρέπει να σας πω ότι δεν έχω μιλήσει με την Πόρτο για τους ποδοσφαιριστές που έχουν γραφτεί στον Τύπο.

-Για την οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα τόνισε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πως η Ελλάδα είναι σε αυτή την κατάσταση. Οι Έλληνες μάλιστα συνηθίζουν να λένε ότι είναι μια φτωχή χώρα με αρκετούς πλουσίους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: