Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

«Θα πάμε τη Ρεάλ στη FIFA», απειλεί η Σάντος!

Αποφασισμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να προστατεύσει τα συμφέροντα και τα περιουσιακά  της στοιχεία (Νεϊμάρ - Γκάνσο) είναι η Σάντος! Ο βραζιλιάνικος σύλλογος της τελευταίες ημέρες έχει βαρεθεί να διαψεύδει τα σενάρια που στέλνουν τον Νεϊμάρ στην Ρεάλ Μαδρίτης και έτσι αυτή την φορά απείλησε να πάει στην FIFA την «βασίλισσα», εάν βέβαια οι Ισπανοί μιλήσουν απευθείας με τον νεαρό σταρ, χωρίς την άδεια της Σάντος!

Αυτό ανακοίνωσε τουλάχιστον ο αθλητικός διευθυντής των Βραζιλιάνων, Πέδρο Λουίς Νούνες, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η διοίκηση της ομάδας έχει αποφασίσει να φτάσει στα άκρα με τους «Μερένγκες»… «Δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και τον Νεϊμάρ.  Πρέπει να κάνω σαφές ότι δεν υπάρχει πρόταση για τον παίκτη και αυτές είναι φήμες. Οι Ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν μια συνήθεια να μιλάμε μόνο με τους μάνατζερ των παικτών. Κι’ εάν ένας σύλλογος είχε μιλήσει απευθείας με τον Νεϊμάρ, τότε η Σάντος θα αναγκαστεί να καταθέσει επίσημη καταγγελία στην FIFA.

Δεν ξέρω αν έχουν καθίσει να μιλήσουν η Ρεάλ με τον παίκτη. Κάθε σύλλογος που θέλει να πάρει τον Νεϊμάρ θα πρέπει να συζητήσει  αποκλειστικά με εμάς Διαφορετικά, θα επικαλεστούμε την έννοια της παρενόχλησης και θα πάμε FIFA, όπως κάναμε με την Ίντερ για τον Πάουλο Ενρίκε .  Δεν έχουμε καμία πρόθεση να παραχωρήσουμε κανένα  από τα αστέρια μας. Ούτε τον Νεϊμάρ, ούτε τον Γκάνσο. Εάν ένας σύλλογος θέλει τον Νεϊμάρ, ξέρει ότι η ρήτρα του είναι τα 45 εκ. Εάν τα δώσει, μετά είναι θέμα του παίκτη τι θα κάνει. Εμείς όμως, τον θέλουμε εδώ»! The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: