Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Αγκάθι ή ...πρόκα;

Αισιόδοξοι είναι στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη και κάνουν λόγο για κάποια… αγκαθάκια. Η διαφορά στο οικονομικό με τις Σέρρες όμως, φτάνει τις 350.000 ευρώ.

Αγκάθι ή ...πρόκα;
Μετά την πρωινή συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον Πέτρο Θεοδωρίδη, όπου οι δύο τους συζήτησαν για τη μετακίνηση του Γιώργου Γεωργιάδη από τον Πανσερραϊκό στην ΑΕΚ, υπάρχει ένα κλίμα αισιοδοξίας στους «κιτρινόμαυρους». Μάλιστα, από την ΠΑΕ αναφέρουν χαρακτηριστικά, πως ακόμα δεν έχουν το «ναι» των Σερρών, καθώς υπάρχουν κάποια μικρά… αγκαθάκια. Για αυτό τον λόγο άλλωστε και ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, ζήτησε προθεσμία δύο ημερών για να απαντήσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής δεν υπάρχει κάποιο «αγκάθι», αλλά ολόκληρη… πρόκα. Η «Ένωση» φέρεται να έκανε πρόταση για 300.000 ευρώ, τις εισπράξεις από ένα φιλικό παιχνίδι και τρεις παίκτες δανεικούς και πληρωμένους από την ίδια, με τον Θεοδωρίδη όμως να αξιώνει περίπου 650.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 20%. Επίσης, επιμένει και για τις εισπράξεις από ένα φιλικό παιχνίδι και τρεις παίκτες δανεικούς με την ΑΕΚ με πληρωμένα τα συμβόλαια τους.

Οπότε η διαφορά φαίνεται πως είναι σημαντική και η μεταγραφή μόνο «κλεισμένη» δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται την δεδομένη στιγμή. Βέβαια, ο παίκτης θέλει πολύ να έρθει στην Ένωση και για αυτό πιέζει την ομάδα του να κάνει δεκτή την πρόταση της ΑΕΚ….

Δεν υπάρχουν σχόλια: