Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ναι, ο Τζίγκερ ξαναπήρε στα χέρια του τον Παναθηναϊκό!!

Ο Βασίλης Σαμπράκος σχολιάζει τη διοικητική κατάσταση στον Παναθηναϊκό και την εποχή... ΔΝΤ που προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.
Ναι, ο Τζίγκερ ξαναπήρε στα χέρια του τον Παναθηναϊκό
Δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι θα συμβεί και ότι πλέον συμβαίνει. Τώρα πια όμως έχουμε μπροστά μας, τις ακούμε και τις διαβάζουμε, τις αποδείξεις. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι πίσω στον Παναθηναϊκό. Κάνει κουμάντο, έχει λόγο για όλα, συμμετέχει στον σχεδιασμό, επιλέγει τους ανθρώπους που τρέχουν την ΠΑΕ σε όλα τα πεδία της δράσης της. Και ασχολείται, φυσικά, και με την επικοινωνία όλων όσων κάνει ή πρόκειται να κάνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο επόμενο διάστημα της ζωής της.
Είναι καλή εξέλιξη αυτή για τον Παναθηναϊκό. Διότι δεν είναι πια στο έλεός του. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπουν πολλά λεφτά στο ταμείο της εταιρείας, ότι ο Βαρδινογιάννης θα χρηματοδοτήσει τα όνειρα των οπαδών. Είναι δεδομένο, βέβαιο ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Τουλάχιστον όχι αυτό το καλοκαίρι. Με πλάνο ΔΝΤ θα πάει ο Παναθηναϊκός, είναι ξεκάθαρο αυτό, κι ας μη το κάνει τόσο ξεκάθαρο η διοίκησή του.
Τι πρέπει να περιμένει ο φίλος του Παναθηναϊκού αυτό το καλοκαίρι; Τι πρέπει να περιμένει από τον Τζίγκερ; Το ελάχιστο, το λιγότερο θα κάνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Αυτό όμως αυτή την εποχή δεν είναι λίγο: θα κρατήσει όρθιο και αξιοπρεπή τον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει ότι το ρόστερ θα είναι χρηματιστηριακά χαμηλότερων προδιαγραφών από τα προηγούμενα. Ο Παναθηναϊκός όμως δεν θα μπει στην εποχή της ανησυχίας για το αν θα εκταμιευθεί η πρώτη, η δεύτερη ή η τρίτη δόση για να μην κυρήξει στάση πληρωμών. Αυτή την ευθύνη θα την αναλάβει, όπως φαίνεται, ο μεγαλομέτοχός του. Δεν είναι λίγο αυτό στην Ελλάδα του 2011.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: