Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

«Περιμένω τον Ολυμπιακό. Εγώ θέλω εξωτερικό, όχι Πανιώνιο ή Άρη»

Την επιθυμία του να συνεχίσει σε ομάδα του εξωτερικού, αν τελικά δεν τον κρατήσουν στον Ολυμπιακού, εξέφρασε ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
«Περιμένω τον Ολυμπιακό. Εγώ θέλω εξωτερικό, όχι Πανιώνιο ή Άρη»
Εσχάτως, η περίπτωσή του ακούγεται πολύ έντονα για τον Αρη, καθώς ο Σάκης Τσιώλης αρέσκεται να δουλεύει με έλληνες, εξελίξιμους παίκτες, ενώ σήμερα υπήρχαν δημοσιεύματα και για τον Πανιώνιο. Ο ίδιος πάντως μιλώντας στο novasports.grξεκαθάρισε πως θέλει Λιμάνι ή εξωτερικό…
Αναλυτικά:
-Γιάννη, επέστρεψες στη γενέτειρά σου, μετά το τέλος της φετινής κοπιαστικής χρονιάς. Τι σκέφτεσαι για το μέλλον;

«Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να ηρεμήσω και να ξεκουραστώ. Είμαι στη Χαλκιδική και προσπαθώ να χαλαρώσω, δεν σκέφτομαι κάτι άλλο.»
-Το επόμενο βήμα δεν το σκέφτεσαι, με δεδομένο πως ο κ. Βαλβέρδε έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σε υπολογίζει;

«Είναι μια υπόθεση που τη χειρίζεται ο μάνατζέρ μου και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω»
-Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία περί ενδιαφέροντος του Αρη προς το πρόσωπό σου. Ισχύει κάτι τέτοιο;

« Ειλικρινά, δεν ξέρω τίποτα! Δεν έχει έρθει κανείς σε επαφή μαζί μου, ούτε από τον Αρη, ούτε και από άλλη ομάδα. Αλλωστε πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Ολυμπιακό με τον οποίο έχω έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο»
-Ούτε από τον Πανιώνιο σε πλησιάσανε; «Κανείς».
-Το ενδεχόμενο μιας μεταγραφής στον Αρη πως θα σου φαινόταν; «Αυτή τη στιγμή δεν το έχω σκεφτεί! Προτεραιότητα δική μου είναι το εξωτερικό. Από κει και μετά βλέπουμε.»
-Το να επιστρέψεις στη Θεσσαλονίκη, στο σπίτι σου, δεν αποτελεί κίνητρο για σένα;

«Σίγουρα το να είσαι στο σπίτι σου, με τους δικούς σου ανθρώπους είναι σημαντικό, όμως όταν παίζεις ποδόσφαιρο δεν είναι το καταλυτικό»
-Ο πατέρας σου, ο Δανιήλ, τι σε συμβουλεύει;

«Με τον πατέρα μου δεν μιλάμε γι αυτά τα θέματα. Το πιο πιθανό είναι να μάθει κι αυτός απ΄ τις εφημερίδες το που θα συνεχίσω!»
-Πότε πιστεύεις πως θα έχουμε νεότερα; «Προς το τέλος της άλλης εβδομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: