Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Τα "σαπάκια" Ουρτάδο, Σάντσες και Φέισα!!

Μετά την μεταγραφή του "terminator" Μοϊσές Ουρτάδο από πλευράς Ολυμπιακού, ο οποίος είχε ...αυτοεξολοθρευτεί, οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν στο δρόμο που χάραξαν πέρυσι το καλοκαίρι φέρνοντας στην Ελλάδα έναν πρώην ποδοσφαιριστή.
Τα "σαπάκια" Ουρτάδο, Σάντσες και Φέισα
Αρχικά προσέγγισαν τον περασμένο Ιανουάριο τη Βαλενσιέν για τον Κάρλος Σάντσες ο οποίος είχε μείνει εκτός δράσης λόγω χιαστού για επτά μήνες. Επέστρεψε στους αγώνες τον Οκτώβριο του 2010 με τραυματισμό στο γόνατο από τον Μάρτιο του ίδιου έτους και έκτοτε δεν είναι ο ίδιος. Τον παζαρεύουν ακόμα για 2.5 εκ. ευρώ!!!
Σύμφωνα με τους Σέρβους που το δίνουν "τελειωμένο" από χθες το βράδυ, ο Ολυμπιακός θέλει τον Λιούμπομιρ Φέισα. Ένα νεαρό ο οποίος τη σεζόν 2010-2011 έπαιξε σε 2 αγώνες όλους κι όλους επειδή έμεινε έξω δέκα μήνες λόγω τραυματισμού. Χιαστό και αυτός.
Με λίγα λόγια τα αμυντικά χαφ τύπου... πιτ μπουλ που θέλει ο Ολυμπιακός, αυτά που λέμε ότι "δαγκώνουν", είναι όλοι τραυματίες και προερχόμενοι από το χειρότερο τραυματισμό που μπορεί να τύχει σε έναν αθλητή. Χιαστό. Η θέση του αμυντικού χαφ απαιτεί πόδια στη φωτιά, πάθος, δύναμη, τρεξίματα. Μπορεί κάποιος να αντεπεξέλθει με την ίδια αποτελεσματικότητα έχοντας κάνει επέμβαση στο χιαστό;
Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν οι ερυθρόλευκοι; Τόσοι παίκτες κυκλοφορούν για τη θέση του αμυντικού χαφ και αν τους πληρώσεις και 2.5 εκ. ευρώ μεταγραφή, τους παίρνεις με μεγάλη άνεση. Τους τραυματίες θέλουν στον Πειραιά;
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: