Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

"Δεν υπάρχουν φαντάσματα"

Η φράση ανήκει στον Μάκη Κασνακίδη, που προσπάθησε με αυτόν τον τρόπο να εξηγήσει την απόφαση για αναβολή της αύξησης M.K. στην ΠΑΕ ΑΕΚ για την 1η Ιουλίου.
"Δεν υπάρχουν φαντάσματα"
«Μην ψάχνετε για φαντάσματα. Ακόμα και αυτοί που συνήθως αντιδρούν όταν τους λες ότι 'η ΑΕΚ θα πάρει πρωτάθλημα σήμερα', δεν αντέδρασαν», σχολίασε μεταξύ άλλων στην "Εξέδρα" για τη χθεσινή Γ.Σ. και συμπλήρωσε για το αν θα βοηθήσουν οι Παππάς και Νοτιάς:
«Σίγουρα δεν θα είναι με το πακέτο των 10.000 ευρώ. Είμαι 100% σίγουρος ότι θα βοηθήσουν. Δεν έχω μιλήσει τις τελευταίες ημέρες μαζί τους, αλλά στην αρχική επαφή μας είχαν εκφράσει τη συμπαράστασή τους. Προσεχώς θα έχουμε κάποια επαφή ή κάποια συνάντηση.
Καταλαβαίνετε ότι εγώ δεν μπορώ να πω κάποιο συγκεκριμένο ποσό από τη στιγμή που δεν έχουν πει κάτι συγκεκριμένο για το ύψος της βοήθειάς τους. Σε κάθε περίπτωση όμως θα συνδράμουν, όπως έκαναν πολλές φορές στο παρελθόν. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι στόχος μας είναι να προσελκύσουμε 50.000 κόσμου με 200 ευρώ και οι 3-5 επιφανείς ΑΕΚτσήδες να αποτελέσουν το κερασάκι στην τούρτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: