Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ελπίζει ο ΠΑΟΚ για τους ομίλους της Ευρωλίγκα

Η επιστροφή του ΠΑΟΚ στην Ευρωλίγκα συνοδεύεται από αρκετή. αγωνία. Στις αρχές Ιουλίου θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην Ευρωλίγκα και λίγο πριν την κλήρωση θα καταστεί σαφές το ποιές ομάδες θα μπουν απ΄ ευθείας στους ομίλους και ποιες θα παίξουν προκριματικά.


Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει απευθείας στους ομίλους. Την ίδια ώρα μια δήλωση του Τζόρντι Μπερτομέου στην «Εξέδρα» δείχνει τον βαθμό δυσκολίας της αποστολής του δικεφάλου. Ο Μπερτομέου είπε χαρακτηριστικά πως "δεν θα μπει άλλη ελληνική ομάδα στους ομίλους, πλην Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού".

Αυτές τις μέρες υπάρχει, πάντως, πολύ παρασκήνιο σχετικά με το ποια θα είναι η ομάδα, που θα πάρει το συμβόλαιο της Ρόμα, η οποία το έχασε επειδή τερμάτισε 9η στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Το ένα σενάριο θέλει να πηγαίνει αυτό το συμβόλαιο στην Προκόμ, η οποία ούτως ή άλλως θα παίξει στους ομίλους, ως πρωταθλήτρια Πολωνίας. Το άλλο σενάριο θέλει να πηγαίνει αυτό το συμβόλαιο στην Μιλάνο (αλλιώς θα παίξει προκριματικά), ενώ υπάρχει και σενάριο, που θέλει το 13ο συμβόλαιο να μην πηγαίνει σε κανέναν.

Ο ΠΑΟΚ ελπίζει ότι μπορεί έστω και την τελευταία στιγμή να πάρει αυτό το συμβόλαιο, προς το παρόν, όμως, δεν μπορεί να μιλήσει κανείς με σιγουριά.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: