Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

«Θέλω να τα ξεχάσω όλα»

Να διαγράψει την φετινή σεζόν από το μυαλό του θέλει ο Φερνάντο Τόρρες, ο οποίος εξηγεί πως οι άσχημες εμφανίσεις του καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν οφείλονταν στον τραυματισμό που υπέστη στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
«Θέλω να τα ξεχάσω όλα»
«Η τελευταία μου σεζόν ήταν η χειρότερη προσωπική από τότε που ήρθα στην Αγγλία. Ο τραυματισμός μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο επηρέασε την μετέπειτα απόδοσή μου και περιέπλεξε αρκετά τα πράγματα. Περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη σεζόν στη καριέρα μου. Μόνο 12 γκολ συνολικά σε μία αγωνιστική περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις είναι ελάχιστο για μένα», είπε αρχικά ο Ισπανός άσος και πρόσθεσε:
«Δεν ήμουν καμία στιγμή φέτος στο 100% ούτε στη Λίβερπουλ, ούτε στην Τσέλσι. Προτιμώ να τα ξεχάσω όλα. Δεν έχω μετανιώσει όμως σε καμία περίπτωση για τη μεταγραφή μου στην Τσέλσι. Είμαι πεπεισμένος πως μόλις η μηχανή της ομάδας πάρει μπρος σε υψηλές στροφές θα είναι πολύ δύσκολο να ηττηθούμε».
Όσο για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει κόντρα με τον Ντρογκμπά, ανέφερε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ντρογκμπά. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Ντιντιέ. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ο αγωνιστικός συναγωνισμός μας ωφελεί την ομάδα. Θα έρθουν πολλά γκολ που θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η πρωταθλήτρια, αλλά εμείς είμαστε ο βασικός συνυποψήφιος για να ανακτήσουμε τα σκήπτρα στην Πρέμιερ Λιγκ. Το μόνο που θέλω τώρα είναι νίκες με την Τσέλσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: