Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Τελειώνει ο Μπενίτεθ, αναλαμβάνει ο Λεονάντο

Ο Λεονάρντο θα είναι πιθανότατα ο αντικαταστάτης του Ράφα Μπενίτεθ στην τεχνική ηγεσία της Ιντερ σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.
Οι «νερατζούρι» δεν διανύουν και την καλύτερή τους περίοδο, καθώς καταλαμβάνουν την πέμπτη θέση στο ιταλικό πρωτάθλημα έχοντας διαφορά δέκα βαθμών από την πρώτη Μίλαν ενώ παράλληλα, πολλά είναι τα προβλήματα τραυματισμών που παρατηρούνται. Αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ η εικόνα της Ίντερ δεν είναι η καλύτερη, καθώς χθες γνώρισε βαριά ήττα από τη Βέρντερ στη Βρέμη με 3-0 γεγονός που της στοίχισε την πρώτη θέση στον όμιλο, κάνοντας έτσι την μετέπειτα πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αρκετά πιο δύσκολη.
Σύμφωνα με το FCinter1908.it, ο «ισχυρός» άνδρας της Ιντερ, Μάσιμο Μοράτι είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη μέχρι τώρα απόδοση της ομάδας και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον άλλοτε προπονητή της Μίλαν, Λεονάρντο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ιταλίας φέρεται να προσφέρει στο Βραζιλιάνο κόουτς μακροχρόνιο συμβόλαιο συνεργασίας έτσι ώστε να επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου, κάτι που ο Ισπανός δεν έχει καταφέρει με την μέχρι τώρα παρουσία του.
Την περασμένη Δευτέρα, ο Μοράτι είχε εκφράσει την πλήρη στήριξη στο πρόσωπο του Μπενίτεθ και πως δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσή του από τον πάγκο των «νερατζούρι» αλλά φαίνεται πως η βαριά ήττα της κατόχου του βαρύτιμου τροπαίου από τη Βέρντερ Βρέμης ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: