Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Κουφρέ: "Πρέπει να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ"

Ο αμυντικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ Λεάντρο Κουφρέ δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ.Σε δηλώσεις του στην κροατική ιστοσελίδα "sportal.hr", τόνισε την σημαντικότητα του αγώνα και την υποχρέωση της ομάδας του να κερδίσει το ματς, παρότι αναγνωρίζει ότι θα είναι δύσκολο.ναλυτικά όσα είπε ο ποδοσφαιριστής της Ντιναμό:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: "Θα είναι ένα πολύ σκληρό και δυνατό παιχνίδι. Ο αγωνιστικός χώρος δεν θα είναι σε καλή κατάσταση και αυτό θα μας δυσκολέψει πολύ. Ξέρουμε ότι είναι το τελευταίο μας παιχνίδι για αυτή τη χρονιά. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ."

Για την εικόνα της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια: "Εδώ και πολύ καιρό παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο μετά το αποτέλεσμα που φέραμε στον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, πληγώθηκε το ηθικό μας. Όμως, η ομάδα μας είναι πολλή καλή και πιστεύω πως στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα είμαστε πολύ καλοί. Πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα και να σκοράρουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια: