Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ανακοίνωση για το Ολυμπιακός Βόλου - Άρης

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου προς τους φιλάθλους του Άρη, για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να μεταβούν στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» αλλά και για την προμήθεια εισιτηρίων, για τον σαββατιάτικο αγώνα της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει τους φιλάθλους του Άρη, που θα επισκεφτούν την πόλη του Βόλου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Σαββάτου, Ολυμπιακός Βόλου-Άρης, πως η είσοδός τους στις κερκίδες των φιλοξενούμενων στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο», θα πραγματοποιηθεί από την 3η πεζογέφυρα και για τις θύρες 33-42, με την επίδειξη εισιτηρίου και μόνο.

Επίσης, η ΠΑΕ ανακοινώνει πως για λόγους ασφαλείας, την ημέρα του αγώνα η προσέγγιση στον περιβάλλοντα χώρο του «Πανθεσσαλικού Σταδίου» δεν θα είναι εφικτή, χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου, ενώ θα πραγματοποιείται τριπλός έλεγχος.

Τέλος, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει τους φιλάθλους του Άρη πως μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Π. Μελά 3, 3ος όροφος, Βόλος), με απαραίτητη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και την ημέρα του αγώνα, από τα εκδοτήρια των φιλοξενούμενων (στην αρχή της 3ης πεζογέφυρας), που θα λειτουργούν από τις 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: