Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Αλλαγή σελίδας στον Πανιώνιο!

Θέμα ωρών είναι να μπει (και επίσημα) τέλος στη σχέση Τσακίρη-Πανιωνίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «διαζύγιο» του κ. Τσακίρη με την ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι οριστικό και αμετάκλητο και μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης αναμένεται o (ακόμα) μεγαλομέτοχος της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ να παραχωρήσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη!

Ο κ. Τσακίρης είχε συνάντηση το πρωί της Τετάρτης με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Γεράσιμο Βεντούρη, στα γραφεία του πρώτου, στο Ψυχικό.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η συμφωνία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών είναι, πλέον, γεγονός! Το μόνο που απομένει είναι μία νέα συνάντηση των κ.κ. Τσακίρη και Βεντούρη, που θα γίνει το απόγευμα, ώστε να μπει και επίσημα ο Πανιώνιος σε μία νέα εποχή.

Στο ταμείο του ερασιτέχνη Πανιωνίου υπάρχουν 500.000 ευρώ που προορίζονται να καλύψουν τα τρέχοντα έξοδα του ποδοσφαιρικού τμήματος, οπότε, μιας και το συγκεκριμένο νούμερο μοιάζει μικρό για τα δεδομένα της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, η πιθανότητα να παραχωρηθεί κάποιος πρωτοκλασάτος παίκτης είναι πολύ μεγάλη, αλλά και αναγκαία…

Δεν υπάρχουν σχόλια: