Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Μαζίνιο: «Εκπληκτικός προπονητής ο Κούπερ»

Στο ‘Αθλητικό Metropolis’ και στην εκπομπή Revolution μίλησε σήμερα ο πρώην προπονητής και τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Ιομάρ Μαζίνιο. Ο Βραζιλιάνος που μένει πλέον μόνιμα στην Βαρκελώνη και… «ασχολούμαι με τα παιδιά μου» όπως χαρακτηριστικά είπε, σχολίασε για την μεγάλη νίκη του Άρη στην Μαδρίτη επί της Ατλέτικο: «Ήταν σίγουρα μία μεγάλη έκπληξη, αφού δεν είναι καθόλου εύκολο να κερδίζει κανείς την Ατλέτικο και μάλιστα μέσα στην Μαδρίτη. Ο Άρης μπορεί να μην έπαιξε τόσο μεγάλό ποδόσφαιρο, όμως έκανε αυτά που έπρεπε για να πάρει μία μεγάλη νίκη».
Για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ επισήμανε: «Είναι ένας προπονητής με πολύ μεγάλη πείρα και δουλειά σε μεγάλες ομάδες. Για μένα είναι ένας εκπληκτικός προπονητής και κάνει μία πολύ καλή δουλειά και στον Άρη. Αυτό φαίνεται συχνά και στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να φθάσει ψηλά και με τον Άρη, γιατί ο Άρης σου προσφέρει τέτοιου είδους προσδοκίες».
Για αν του λείπει η ατμόσφαιρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» σχολίασε: «Αυτό που γίνεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το έχω συναντήσει μόνο στην Λατινική Αμερική και πουθενά αλλού. Στην Ελλάδα οι άνθρωποι είναι πολύ θερμοί και οι οπαδοί του Άρη πραγματικά δημιουργούν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα».
Για το αν θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα είπε: «Το παρακολουθώ πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα και πραγματικά θα ήθελα κάποια στιγμή να βρεθώ πάλι στην Ελλάδα. Μου αρέσει η χώρα, ο κόσμος… τα πάντα».
Για τον Τόνι Κάλβο, ο Ιομάρ Μαζίνιο τόνισε: «Κατά την γνώμη μου είναι ένας εκπληκτικός παίκτης που μπορει να δώσει πολλά πράγματα. Στον Άρη πήρε πολλές ευκαιρίες για να αναδείξει το ταλέντο του και αν φύγει τελικά από την ομάδα, εύχομαι να πάει σε μία εξίσου μεγάλη ή και μεγαλύτερη ομάδα για να δώσει ακόμη περισσότερο».
Για τον Σέρχιο Κόκε σχολίασε: «Κατά την άποψη μου είναι ο πιο σημαντικός ποδοσφαιριστής που έχει ο Άρης. Μπορεί να περνάει μία δύσκολη περίοδο στο σκοράρισμα, όμως είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που έχει και φοβερή αγάπη από τον κόσμο. Νομίζω ότι σε περίπτωση που ήταν να φύγει από την ομάδα του Άρη, θα στεναχωριόταν πολύ και ο κόσμος. Κατά την γνώμη μου επαναλαμβάνω είναι ο πιο σημαντικός παίκτης του Άρη».
Για την Μπαρτσελόνα σχολίασε: «Είναι πιστεύω η καλύτερη ομάδα του πλανήτη αυτή την στιγμή και γενικά τα τελευταία χρόνια. Έχει κάνει εκπληκτικά βήματα στο ποδόσφαιρο και είναι η πιο σύγχρονη ομάδα». Ο γιος του Ιομάρ Μαζίνιο είναι μέλος των Καταλανών και τόνισε: «πάει πολύ καλά. Είμαι υπερήφανος γι΄ αυτόν και περιμένω να δω και την εξέλιξη του».
Για το αν παραμένει φίλος του Άρη επισήμανε: «Ασφαλώς και δεν αλλάζει ποτέ αυτό. Το λέω και δημόσια πάλι. Εγώ είμαι εδώ για τον Άρη σε οτιδήποτε χρειαστεί. Θέλω να συνεργαστώ πάλι με την ομάδα αυτή που μου έδωσε την δυνατότητα να εργαστώ στην Ελλάδα, τόσο ως τεχνικός διευθυντής, όσο και σαν προπονητής. Μέσα μου πιστεύω πάντοτε πως κάποια στιγμή θα δουλέψω και πάλι στον Άρη. Το σίγουρο είναι πως το θέλω και θα είμαι πάντοτε στην διάθεση των ανθρώπων της ομάδας για οτιδήποτε θελήσουν. Ο Άρης έχει μεγάλες προοπτικές και δυναμική σαν ομάδα. Έχει ανθρώπους σοβαρούς που δουλεύουν σκληρά και υπάρχουν δυνατότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: