Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Σολτάνι «μέσα», δύο «έξω»

Στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τέθηκε ο Καρίμ Σολτάνι μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης. Δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα ο Ντάνι ενώ εκτός θα μείνει και ο Κατσαμπής.

Ο Γαλλοαλγερινός εντατικοποίησε το ατομικό πρόγραμμά του και έδειξε ότι από αύριο μπορεί να επανέλθει στην ομάδα. Αντίθετα, ο Πορτογάλος μέσος του Ηρακλή συνέχισε με πρόγραμμα θεραπείας και οι ελπίδες να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ουζουνίδη είναι λιγοστές.

Ο Τάσος Κατσαμπής ξεπερνά τη γαστρεντερίτιδα, που τον ταλαιπώρησε και άρχισε το ελαφρύ ατομικό πρόγραμμά του, που προβλέπεται μέχρι τέλους της εβδομάδας, με ασκήσεις γυμναστηρίου.

Καλά τα νέα από την κατάσταση του Γιώργου Μπαντή, ο οποίος ακολούθησε σημαντικό μέρος της κανονικής προπόνησης, από αύριο θα προπονείται σε πλήρεις ρυθμούς και αναμένεται να είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι της Τούμπας.

Όσον αφορά την προετοιμασία για το σαββατιάτικο ντέρμπι, η τεχνική ηγεσία έδωσε ιδιαίτερη σημασία σε θέματα αγωνιστικής τακτικής, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τον τομέα της επιθετικής συμπεριφοράς και της οργάνωσης παιχνιδιού.

Αύριο η ομάδα θα προπονηθεί στις 11:00, στην Μίκρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: