Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Δοκιμή εντεκάδας με Αθανασιάδη προωθημένο

Σε δοκιμή εντκάδας για τον αγώνα με τον Ηρακλή προχώρησε ο Χάβος, βάζοντας τον Αθανασιάδη προωθημένο, τον Μπαλάφα στα χαφ, τους Σνάουτσνερ και Σαβίνι στα άκρα της άμυνας και τον Κρέσιτς τερματοφύλακα.

Σε δοκιμή εντεκάδας με αρκετά νέα πρόσωπα, αναγκαστικά λόγω των πολλών τραυματισμών, προχώρησε ο Μάκης Χάβος ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Ηρακλή στη Τούμπα. Στο οικογενειακό διπλό, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης, με τους βασικούς επανέφερε τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, ενώ στα δυο άκρα της άμυνας, δεξιά τοποθέτησε τον Σνάουτσνερ και αριστερά τον Σαβίνι. Και οι δυο επέστρεψαν μετά από μακροχρόνιο τραυματισμό, αλλά συμμετείχαν κανονικά στη προπόνηση, δείχνοντας ότι είναι έτοιμοι και θα παίξουν το Σάββατο, αφού μπήκαν σταδιακά στο πρόγραμμα και έχουν καλύψει το χαμένο έδαφος. Το δίδυμο των στόπερ αποτέλεσαν οι Τσιρίλο και Κοντρέρας, ενώ έκπληξη προκάλεσε η τοποθέτηση του Μπαλάφα μαζί με τον Γκαρσία στα αμυντικά χαφ, κάτι που σημαίνει ότι ο χαφ από την Άρτα θα αγωνισθεί για πρώτη φορά φέτος ως βασικός στον αγώνα με τον Ηρακλή, από την στιγμή που θα είναι απών ο τραυματίας Βιτόλο. Στο δίτερμα ο Φωτάκης, ο οποίος επανέρχεται μετά την τιμωρία του, έπαιξε σε ρόλο επιτελικού, ενώ στην επίθεση ο νεαρός Αθανασιάδης αγωνίσθηκε ως προωθημένος, με τον Σαλπγγίδη (δεξιά) του και τον Βιερίνια (αριστερά) του. Η διάταξη της ομάδας των βασικών ήταν η γνωστή (4-2-3-1).

Απόντες από το τοπικό ντέρμπι θα είναι οι τραυματίες Ζουέλα, Βιτόλο, Μαλεζάς, Μουσλίμοβιτς και Ελ Ζαρ, ενώ ο Ίβιτς θα δοκιμάσει τη Πέμπτη για να δει σε τι κατάσταση είναι. Το ευχάριστο είναι ότι ο Λίνο προπονήθηκε για δεύτερη μέρα κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα και αυτή η εξέλιξη σηματοδοτεί την γρήγορη επιστροφή του στην 11άδα και κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ περισσότερο αισιόδοξους.

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: