Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Επίθεση Γιάννη Τάκη κατά Ρέμου!

Στην ιστοσελίδα voria.gr φέρεται να μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης, και μεταφέρουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης ιστοσελίδας:
«Αιχμές για κακοδιαχείριση κατά του προκατόχου του, Αντώνη Ρέμου, αφήνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Ιωάννης Τάκης, κάνοντας λόγο για 3 εκατ. ευρώ της χρήσης 2009 που έχουν γίνει άφαντα.
Ειδικότερα, με δηλώσεις του στη Voria.gr, ο κ. Τάκης επικαλείται στοιχεία σύμφωνα με τα οποία τα 5 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούσαν στα έσοδα της χρήσης 2009 χρησιμοποιήθηκαν όλα. Από την άλλη, από τα 6 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούσαν στα έξοδα, αποπληρώθηκαν μόλις τα 2 εκατ. ευρώ.
Ως εκ τούτου, ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ διερωτάται πού πήγαν τα 3 εκατ. ευρώ των εσόδων, που αν είχαν χρησιμοποιηθεί για τις υποχρεώσεις της εταιρίας θα είχαν αφήσει μόλις 1 εκατ. ευρώ άνοιγμα για το 2009, ενώ υποστηρίζει ότι στους λογαριασμούς της ομάδας έχουν εντοπιστεί ασυνήθιστες κινήσεις, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες. Παράλληλα, ο κ.Τάκης χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα κατά του κ. Ρέμου, καλώντας τον «να σταματήσει το παραμύθι ότι έβαλε λεφτά στην ομάδα και να αναλάβει εδώ και τώρα τις ευθύνες του».
Οι δηλώσεις δεν διαψεύστηκαν από την πλευρά του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: