Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Γιοβάνοβιτς: «Δεν έχω αποφασίσει»

Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς διέψευσε εκ νέου τα περί συμφωνίας με τον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε πως δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του. Ποια η στάση των «ερυθρόλευκων» απέναντι στον Σέρβο άσο.

Γιοβάνοβιτς: «Δεν έχω αποφασίσει»
Μία ανάρτηση σε σελίδα του Facebook που φέρει το όνομά του προκάλεσε αναστάτωση χθες με τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς, μέχρι ο ίδιος να διαψεύσει τα περί συμφωνίας με τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος ακραίος επιθετικός με σημερινές του δηλώσεις σε βελγική ιστοσελίδα κατέστησε σαφές πως δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του.

«Δεν έχω καν λογαριασμό στο Facebook. Κάποιος που χρησιμοποίησε το όνομά μου έβαλε μία δήλωση στα αγγλικά. Είναι ένα πραγματικό πρόβλημα αυτό και είμαι αβοήθητος απέναντί του. Έχω μεγάλο σεβασμό για την Άντερλεχτ για να ανακοινώσω έτσι την απόφασή μου», δήλωσε ο 32χρονος άσος.

«Υπάρχουν επιλογές. Δεν θέλω να βιαστώ. Είμαστε ακόμη στο Μάιο και είναι μια πολύ σημαντική απόφαση αυτή για το μέλλον μου και την οικογένειά μου. Μετά από μία τόσο μεγάλη σεζόν χρειάζομαι ξεκούραση προτού εξετάσω το θέμα από όλες τις πλευρές και αποφασίσω. Είναι φυσικό αυτό. Όταν θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, σε περίπου δέκα μέρες, θα πω την απόφασή μου, ενημερώνοντας πρώτα τον προπονητή της Άντερλεχτ», πρόσθεσε.

Πάντως οι πιθανότητες να ασχοληθεί με τον παίκτη ο Ολυμπιακός είναι λιγοστές, λόγω ηλικίας, κασέ και ιδιόρρυθμου χαρακτήρα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: