Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Εξελίξεις με Γεωργιάδη

Το πολύ σοβαρό παράπτωμα, ηθικής τάξης, στο οποίο υπέπεσε ο πρώην πρόεδρος της ΚΜΑ, Κώστας Γεωργιάδης, έχει εξοργίσει την οικογένεια του Αρη.

Ο κ. Γεωργιάδης, παρέκλινε από την επίσημη θέση του ΔΣ του φορέα για αυστηρή ουδετερότητα στο θέμα των επικείμενων εκλογών, προχωρώντας σε αθρόα εγγραφή νέων μελών, όντας ο ίδιος ένθερμος υποστηρικτής του Λάμπρου Σκόρδα!
Ηδη κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, ενώπιον του προέδρου της ΚΜΑ, ενώ δεν αποκλείεται να πιεστεί ακόμα και σε παραίτηση, προκειμένου να κατευναστούν οι αντιδράσεις και να επέλθει ηρεμία, δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες.
Είναι χαρακτηριστική η παρέμβαση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, οι οποίοι προχωρούν ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας λόγο για επικείμενη νοθεία: «Η θέση μας για την έλευση επενδυτή πιστεύουμε ότι έχει γίνει κατανοητή από όλους... Φυσικά για να γίνει αυτό πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε σ' αυτήν την κατεύθυνση και να ανοίξουμε το δρόμο με όποιες κινήσεις χρειάζονται... Φυσικά ταυτόχρονα όμως δεν πρέπει να απαξιώνουμε κι άλλο τους ήδη απαξιωμένους θεσμούς του συλλόγου... Εμείς καλούμε όλους και πρώτα εμάς να σοβαρευτούμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς ΚΜΑ, ΑΣ για να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις στην έλευση επιτέλους ενός δυνατού επενδυτή-χρηματοδότη... Ταυτόχρονα εγγυούμαστε πως όταν και όποτε εμφανιστεί, εμείς θα "καθαρίσουμε" το δρόμο από κλαδιά, πέτρες και τρικλοποδιές... Όσο για τις επικείμενες εκλογές τα μέλη μας έχουν ελευθερία να επιλέξουν ότι νομίζουν σωστό για το μέλλον του συλλόγου... Παράλληλα όμως λέμε με την ψήφο μας όχι στη διχόνοια, όχι στην αλαζονεία, όχι στο αυταρχικό παρελθοντικό καθεστώς, όχι στην απαξίωση, όχι στο ραγιαδισμό, όχι στην κακοδιαχείριση, όχι στους παράγοντες γλάστρα... Λέμε ναι στην συνεργασία, ναι στην οργάνωση των πολλών και όχι του ενός, ναι στη διαφάνεια, ναι στη συζήτηση, όχι στη διχόνοια... Περιθώρια με την επιλογή να διχαστεί ο σύλλογος ξανά δεν υπάρχουν... Η συσπείρωση είναι μονόδρομος και δυστυχώς ακόμα και στην τελευταία Γ.Σ. είδαμε με τα μάτια μας πως κάποιον-κάποιους δεν τους ενδιαφέρει αυτό... Καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όλους μας... Ο ΘΕΟΣ ΑΡΗΣ μαζί μας... ΥΓ. Δυστυχώς είδαμε τακτικές άλλων χρόνων με ομαδικές ανανεώσεις λίγες ώρες πριν το κλείσιμο των εκλογικών καταλόγων... Γονείς, παιδιά, σκυλιά, γατιά... ελάτε όλοι... η κουτάλα έχει αρκετό μέλι...», είναι η ανάρτηση στο site του Super 3, με τίτλο «Απάντηση στην επικείμενη νοθεία». novasport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: