Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ψωμιάδης: «Ο Γκάλης μπορεί να προσφέρει πολλά»

Για την επιστολή που απέστειλε στον Πρωθυπουργό , προτείνοντας να δωθεί στο Νίκο Γκάλη ο τίτλος του πρεσβευτή Καλής Θελήσεως, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα», ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Ιβάν Σαββίδη.


«Η εκδήλωση για το Νίκο Γκάλη ήταν καταπληκτική και συγχαρητήρια σε όσους το διοργάνωσαν και όσους έλαβαν μέρος. Αλλά η αγάπη για τον ίδιο τον Γκάλη δεν τελειώνει εκεί. Αυτό το νόημα είχε η επιστολή που έστειλε στον Πρωθυπουργό και στον Υπουργό Αθλητισμού και πρότεινα να του δώσουμε τον τίτλο του πρεσβευτή Καλής Θελήσεως για να μιλήσει για το μπάσκετ σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο Γκάλης μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά. Είναι εθνικό κεφάλαιο» τόνισε αρχικά.

Για τον Ιβάν Σαββίδη και τη μέχρι τώρα δράση του στον ΠΑΟΚ, ανέλυσε: «Μην ξεχνάτε ότι η πρώτη επαφή του Σαββίδη με τον ΠΑΟΚ, ήταν μέσω εμού, αλλά τότε δεν ευδοκίμησε. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε έναν Ιβάν και για τον Άρη, τον Ηρακλή και την Καλαμαριά. Ο Ιβάν ήρθε να προσφέρει στη χώρα, δεν ήρθε μόνο για τον ΠΑΟΚ. Αν με ρωτούσατε θα κρατούσα τον Δώνη στα play-off. Πρέπει λίγο ο Σαββίδης να «ρίξει» βάρος στο θέμα των συνεργατών του. Δεν αρκεί ο Ζαγοράκης, πρέπει να βοηθήσουμε εμείς τον Ιβάν, αλλά και αυτός φέρνοντας στην ομάδα παλιές δόξες του «δικεφάλου» για να τον πλαισιώσουν διοικητικά. Δεν μπορεί να μην βρίσκεται στη διοίκηση ο Κούδας, για παράδειγμα. Πιστεύω πολύ στον Ιβάν».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: