Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

«Να δείξουμε ποιοι είναι οι άξιοι πρωταθλητές»

Έντονη είναι η παραφιλολογία των τελευταίων ημερών αναφορικά με την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της Football League ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

«Να δείξουμε ποιοι είναι οι άξιοι πρωταθλητές»
Η τελευταία αγωνιστική θα είναι αυτή που θα κρίνει τα πάντα στη Football League και είναι λογικό ότι υπάρχει έντονη παραφιλολογία αναφορικά με τις αναμετρήσεις ομάδων που είναι αδιάφορες, με αυτές που πραγματικά «καίγονται» για την άνοδο.

Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στην αδιάφορη Παναχαϊκή και στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος με νίκη εξασφαλίζει την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα.

Για να… προλάβει τους όποιους… ψίθυρους η διοίκηση των Πατρινών με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε τη θέση της για τον αγώνα της Κυριακής με την «ελαφρά ταξιαρχία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή καλεί όλους τους υγιείς οπαδούς της, αυτούς που πραγματικά και χωρίς ιδιοτέλεια αγαπάνε την ιστορική μας ομάδα, να συμπαρασταθούν την Κυριακή στην νέα αυτή μεγάλη φουρνιά ποδοσφαιριστών οι οποίοι στα επόμενα χρόνια θα μας οδηγήσουν εκεί που αξίζει να είμαστε.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι υπερήφανη για αυτούς τους 16χρονους, 18χρονους, 20χρονους και 22χρονους ποδοσφαιριστές της που μαζί με τον Πίτκα, τον Κωνσταντινίδη, τον Τέλλο και τον Καραμανλή θα κληθούν την Κυριακή να αποδείξουν σε όλη την Ελλάδα ότι στην Πάτρα υπάρχει μια ομάδα που δεν στήνει ούτε στήνεται και που εδώ και χρόνια κάνει αγώνα για να αναβαθμιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή με επικεφαλείς τους δημιουργούς της ομάδας ΝΕΩΝ
κυρίους Τσαρτόλια και Παπαθωμά αλλά και την ιδιοκτησία κάνει αγώνα από την ημέρα που προσελήφθη ως προπονητής ο Αντωνίου να πείσει τους προπονητές τους να εμπιστευτούν αυτά τα 16χρονα, 18χρονα, 20χρονα 22χρονα παιδιά και χαίρεται που αυτό πραγματοποιείται.

Είμαστε βέβαιοι ότι με την ολοκλήρωση του προπονητικού κέντρου μέσα στο καλοκαίρι όλα τα παιδιά από την Πάτρα θα ονειρεύονται να έρθουν στην Παναχαϊκή και να γίνουν οι νέοι Δαβουρλήδες, Στραβοπόδηδες, Μιχαλόπουλοι, Ρήγες και Λεβεντάκοι και αυτή η μεγάλη μας ομάδα να ξανά ζήσει μέρες δόξας.

Κάνουμε έκκληση την Κυριακή να γεμίσουμε το γήπεδο για να δείξουμε ποιοι άξιζαν να είναι πρωταθλητές και να δείξουμε και ποια ομάδα του παρακράτους του ποδοσφαίρου με τους συνεργάτες της στην Πάτρα προσπάθησε να μας διαλύσει διακόπτοντας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: