Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Μανίκας: «Η αστυνομία στο Βόλο λειτουργούσε σαν ιδιωτική security»

Με παρέμβαση του στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis», ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιώργος Μανίκας, μίλησε για όσα έγιναν χθες στο Βόλο, λέγοντας πως η αστυνομία λειτουργούσε σαν ιδιωτική security.

Αρχικά ανέφερε:

«Ενημερώνουμε τον κόσμο του Ηρακλή, ότι ήδη έχουμε στείλει έγγραφες επιστολές από τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και αύριο θα τους συναντήσουμε στην Αθήνα. Η αστυνομία στο Βόλο χθες λειτουργούσε σαν ιδιωτική security, γι? αυτό εμείς έχουμε ξεκινήσει μια μηνυτήρια αναφορά στον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας. Όσοι από τον κόσμο είχαν προβλήματα στην Εθνική καλούνται να πάρουν τηλέφωνο από αύριο στην ΠΑΕ, για να μας βοηθήσουν στην όλη διαδικασία που θα ξεκινήσουμε από την αστυνομία».

Για το σε πιο βαθμό μπορούν να διασφαλίσουν ότι τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό:

«Ο Ηρακλής πρέπει να κερδίσει την Κυριακή και από εκεί και πέρα ότι προκύψει. Ο κόσμος έχει δείξει εδώ και χρόνια ότι βοηθάει, στηρίζει και πάνω απ? όλα προστατεύει την ομάδα. Όλοι θα είμαστε στο γήπεδο να πανηγυρίσουμε τη νίκη και με το καλό να επιστρέψουμε στη Σούπερ Λιγκ».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: