Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Επιτέλους, ΠΑΟΚ!!

O Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα

Επιτέλους, ΠΑΟΚ!
Οταν τα φαντάσματα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στην Τρίπολη, ο Αθανασιάδης έδωσε τη λύση. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Τηρουμένων των συνθηκών έκανε την καλύτερη, εδώ και καιρό, εμφάνιση του στην Ελλάδα. Δεν έγινε... Μπαρτσελόνα, αλλά ήταν ουσιαστικός. To σημαντικότερο; Ηταν αποφασισμένος. Πέταξε από πάνω του κάθε είδους αμφιβολίες έπαιξε μπάλα.

Εχασε ευκαιρίες και εκμεταλλεύθηκε την κακή κατάσταση του Αστέρα. Το καθάρισε το ματς και έγινε και πάλι αφεντικό στα πλεϊ οφ. Δεν τελείωσε με τη δεύτερη θέση αφού ο ΠΑΣ είναι σκληρό καρύδι, αλλά με δυο ματς στην Τούμπα κόντρα σε Αστέρα και Ατρόμητο μπορεί να νιώθει πιο σίγουρος. Δεν είναι κακή ομάδα ο ΠΑΟΚ. Κάθε άλλο. Ψυχολογικό είναι το πρόβλημα που έχει.

Με κάθε τρόπο όμως πρέπει να βρει την άκρη και να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι κάζο τεραστίων διαστάσεων αν χάσει το τρένο. Ειδικά δίχως την παρουσία των άλλων μεγάλων του ποδοσφαίρου μας στα πλέι οφ ο «Δικέφαλος» δεν θα έχει καμία δικαιολογία. Aυτό το ψυχολογικό βάρος είναι τεράστιο. Αυτή τη φορά το σήκωσε ο ΠΑΟΚ.

Δεν ξέχασαν τη μπάλα μέσα σε λίγες μέρες. Οπως δεν έγιναν υπερομάδα, έτσι και δεν ήταν ένα μάτσο χάλα στην αρχή των πλεϊ οφ. Σίγουρα ο αποκλεισμός από το κύπελλο του άφησε ψυχολογικά τραύματα. Δεν το ξεπερνάς τόσο εύκολα τέτοιο στραπάτσο. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Το ίδιο και ο Σαββίδης. Από τη στιγμή που αποφάσισαν πως πρέπει να τα αφήσουν όλα πίσω έγιναν και πάλι ομάδα. Με τη νίκη αυτή κόντρα στον Αστέρα δεν κατέκτησαν κανένα τρόπαιο.

Δεν εξασφάλισαν καν την πρωτιά στα πλέι οφ. Εκεί είναι τώρα, αλλά έχουν συγκάτοικο τον ΠΑΣ που τυπικά έχει το προβάδισμα μετά τη νίκη στην Τούμπα.

Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, αλλά ο ΠΑΟΚ που είδαμε στην Αρκαδία δεν σου αφήνει αμφιβολίες για το αν θα πάρει ή όχι την πρώτη θέση στο μίνι αυτό πρωτάθλημα...Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: