Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Μήνυση στον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας και επιστολή σε Σαμαρά!!

Μετά τα χθεσινά γεγονότα στο Βόλο, ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής, με την οποία γνωστοποιεί πως θα καταγγείλει εγγράφως στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αλλά και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όλα όσα συνέβησα, ενώ ενημερώνει ότι τα καταθέσει μήνυση στον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Για όσα συνέβησαν χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στην εθνική οδό, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, ενεργεί τα παρακάτω:

1) Έγγραφη καταγγελία στον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.
2) Έγγραφη καταγγελία στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και στον Υπουργό Δικαιοσύνης και αυτοπρόσωπη παράσταση διαμαρτυρίας.
3) Έγγραφη καταγγελία και συνάντηση με όλους τους αρμόδιους για την Δημόσια Τάξη και Ασφάλεια, επιτελείς των κομμάτων.
4) Έγγραφη καταγγελία και παράσταση σε όλους τους αθλητικούς φορείς της χώρας (Γ.Γ.Α. – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ – ΕΠΣΜ).
5) Μηνυτήρια αναφορά κατά του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας κ.Ταμβάκης Γεώργιος και κατά παντός άλλου υπευθύνου για όσα συνέβησαν στην Θεσσαλία με αφορμή τον χθεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα (Πανθεσσαλικό Στάδιο-Βόλος-Εθνική οδός).
Συλλογή στοιχείων για τα χθεσινά και
6) Καλούμε κάθε πολίτη που χθες παρεμποδίσθηκε παράνομα και αντισυνταγματικά στην εθνική οδό, να συνεργασθεί με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 για τις νόμιμες ενέργειες, με έξοδα αποκλειστικά της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908.
7) Καλούμε τους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ που είναι νομικοί να συνδράμουν ΑΜΕΣΑ στη διαδικασία αυτή.
8) Τέλος, δηλώνουμε ότι θα προασπίσουμε τα καλώς εννοούμενη συμφέροντα του ΗΡΑΚΛΗ, των ΦΙΛΑΘΛΩΝ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με κάθε νόμιμο μέσο, δράση στην οποία καλούμε να συμμετέχει κάθε φίλαθλος και οπαδός του ΗΡΑΚΛΗ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: