Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

«Δεμένος» με την Μπαρτσελόνα ο Μέσι!!

Όσο πιθανό είναι να υπάρχει ομάδα που να μην τον θέλει, άλλο τόσο είναι να φύγει άμεσα απ’ την Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι. Ή τουλάχιστον αυτό ξεκαθάρισε ο ίδιος ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

«Δεμένος» με την Μπαρτσελόνα ο Μέσι
Πουθενά αλλού πέρα απ’ την Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να φανταστεί -τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον- τον εαυτό του ο Λιονέλ Μέσι.

Μιλώντας σε εφημερίδα του Περού, ο Αργεντινός σούπερ σταρ ερωτήθηκε για το αν όντως θα ‘θελε να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που ξεκίνησε (σ.σ. τη Νιούελς Ολντ Μπόις).

Παρόλο που το παραδέχθηκε λοιπόν, ξεκαθάρισε πως αυτό θα γίνει -αν γίνει- μόνο αφότου… γεράσει πρώτα στην Καταλονία.

«Είναι μια ομάδα που αγαπώ και όντως έχω δηλώσει ότι έστω για έναν χρόνο πριν αποσυρθώ θα ήθελα να παίξω εκεί. Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ δεν μπορείς να προτρέχεις. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να πω είναι πως η Μπαρτσελόνα αποτελεί το παρόν, αλλά και το μέλλον μου. Σκοπεύω να μείνω εδώ για πολύ ακόμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κι αν η επιθυμία του Μέσι να μείνει στην Μπαρτσελόνα δεν είναι έκπληξη, δεν μπορείς να πεις το ίδιο και για τον παίκτη που αποτέλεσε το πρώτο του… είδωλο:

«Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θαύμασα ήταν ο Πάμπλο Αϊμάρ. Δεν θυμάμαι όλους τους υπόλοιπους που μου άρεσαν μετά απ’ αυτόν, αλλά τον συγκεκριμένο τον θυμάμαι πολύ καλά. Είναι το πρώτο όνομα που μου έρχεται στο μυαλό», αποκάλυψε.

Και αφού είπε αλήθεια ακόμα και γι’ αυτό, δεν θα γινόταν να κρυφτεί στην ερώτηση αν θέλει να… στριμώξει άλλη μια «Χρυσή Μπάλα» στην τροπαιοθήκη του:

«Θα έλεγα ψέματα αν δήλωνα πως δεν θέλω να κατακτήσω άλλη μια Χρυσή Μπάλα. Είναι από τις μεγαλύτερες χαρές που μου έχει δώσει το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος με το να παίζω και να είμαι ανταγωνιστικός. Αν αυτό συνεχίσει να συμβαίνει, όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: