Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Σαλπιγγίδης: «Δεν κάνει καλό να κυνηγάμε τους παίκτες…»

Έκκληση για… ειρήνη στις τάξεις του ΠΑΟΚ έκανε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μετά τη νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη για τα play offs.

Σαλπιγγίδης: «Δεν κάνει καλό να κυνηγάμε τους παίκτες…»
Η έλλειψη του υποσυνείδητου φόβου που δημιούργησαν στους παίκτες του ΠΑΟΚ οι ακραίες αντιδράσεις μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα είχε ευεργετικές επιδράσεις στο παιχνίδι της ομάδας και οδήγησε στη νίκη με 2-1 επί του Αστέρα στην Τρίπολη, σύμφωνα με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

«Στα δύο παιχνίδια που χάσαμε υπήρχε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στις στημένες φάσεις. Σήμερα δεν είχαμε αυτόν τον υποσυνείδητο φόβο. Δεν είναι τόσο τραγικό όμως το αποτέλεσμα για να κυνηγάμε τους παίκτες έξω από τα αποδυτήρια. Δε λέω να χειροκροτούμε μετά από ένα χαμένο παιχνίδι στην Τούμπα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά αυτό δε βοηθάει. Είτε είμαι εγώ είτε ο Στέφανος, είτε ο Φωτάκης, αλλά ακόμα και ο ξένος παίκτης είναι κάτι που το καταλαβαίνει και δεν είναι καλό όλο αυτό», τόνισε.

«Καταλάβαμε ότι δεν πάει άλλο. Καταλάβαμε ότι εκεί που δεν υπήρχαν δυνάμεις έπρεπε να δώσουμε περισσότερες. Δεν είναι τόσο απλό το ποδόσφαιρο, όσο νομίζουμε. Σήμερα δεν υπήρχε ο υποσυνείδητος φόβος», πρόσθεσε ο «Σάλπι».

Όσο για τη συνέχεια και την προσπάθεια συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League ανέφερε: «Είναι ένας στόχος που τον κυνηγάμε. Το ξέραμε ότι δεν είναι εύκολο να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα και υπάρχει και η δεύτερη θέση. Θα είναι μία επιτυχία να πάμε στα προκριματικά να πάμε στο Champions League».

Δεν υπάρχουν σχόλια: