Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

«Καμία πρόταση για Φαλκάο»

Στην αποκάλυψη ότι μέχρι ώρας δεν έχει κατατεθεί καμία επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο, προχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μιγκέλ Άνχελ Ζιλ Μαρίν.

«Καμία πρόταση για Φαλκάο»
Τις προηγούμενες μέρες ο Ρανταμέλ Φαλκάο βρέθηκε προ των πυλών της Τσέλσι και μια ανάσα από τη την μεταγραφή του στη Μονακό, αλλά προς το παρών παραμένει μέλος της Ατλέτικο Μαδρίτης. Και θα συνεχίσει να είναι μέχρι νεοτέρας, αφού μέχρι τώρα καμία από τις ενδιαφερόμενες ομάδες δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στους «ροχιμπλάνκος» για τον Κολομβιανό επιθετικό.

Αυτό υποστήριξε ο διευθύνων σύμβουλος των κυπελλούχων Ισπανίας, Μιγκέλ Άνχελ Ζιλ Μαρίν, μιλώντας στην ιστοσελίδα «goal.com». «Επίσημα ο σύλλογος δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση για τον Φαλκάο, είτε από τη Μονακό, είτε από την Τσέλσι» δήλωσε και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Εμείς θα αφήσουμε τον ποδοσφαιριστή να μιλήσει με όποια ομάδα επιθυμεί και θα σεβαστούμε όποια απόφαση κι αν πάρει. Είναι ελεύθερος να κάνει την επιλογή του». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: