Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Plan B με Χάινκες!!

Πρώτος στόχος για αντικαταστάτης του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει ο Κάρλο Αντσελότι, όμως σε περίπτωση που δεν ευοδωθεί είναι έτοιμο και το Plan B με Γιουπ Χάινκες.

Plan B με Χάινκες
Την δεύτερη θητεία του στην Ρεάλ Μαδρίτης μετά το 1998 -κατά το οποίο είχε κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ- θα πραγματοποιήσει ο Γιουπ Χάινκες, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα του Κάρλο Αντσελότι.

Οι Μαδριλένοι έχουν προχωρήσει τις επαφές με τον Γερμανό, ο οποίος είναι θετικός να συνεχίσει την πορεία του στην Ισπανία, μετά την επιτυχημένη χρονιά που είχε με την Μπάγερν.

Ο τρόπος που αποχώρησε μάλιστα απ’ τους φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ -μετά την πορεία που έκανε στην διοργάνωση και την κατάκτηση του πρωταθλήματος- τον έκαναν να αναθεωρήσει τις σκέψεις του για… στοπ στην καριέρα του και να επιθυμεί να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο.

Μάλιστα, ο μάνατζερ του Γερμανού τεχνικού, Ενρίκε Ρέγες φούντωσε τις φήμες που μιλούν για συμφωνία των δύο πλευρών, όταν την Παρασκευή εμφανίστηκε στα γραφεία του Σαντιάγκο Μπερναμπέου, με δικαιολογία ότι πήγε για παραλαβή εισιτηρίων για τον τελικό.

Πάντως, ο Φλορεντίνο Πέρεζ περιμένει με υπομονή τις εξελίξεις, αφού μπορεί ο Κάρλος Αντσελότι να αποτελεί τον… αγαπημένο του, όμως δεν θέλει να ρισκάρει να χαλάσει τις σχέσεις του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι φιλικές σχέσεις που έχει μάλιστα με τον πατέρα του ιδιοκτήτη της ομάδας, Εμίρη του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χάλιφα Αλ Θανί, τον απομακρύνουν ακόμα περισσότερο απ' την διεκδίκηση του τεχνικού. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: