Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Αθανασιάδης: «Το ήθελα πάρα πολύ αυτό το γκολ»

Λυτρωτικό ήταν για τον Στέφανο «Κλάους» Αθανασιάδη το γκολ που πέτυχε στη σημαντική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα στην Τρίπολη με 2-1.

Αθανασιάδης: «Το ήθελα πάρα πολύ αυτό το γκολ»
Ο Στέφανος Αθανασιάδης βρέθηκε στο στόχαστρο οπαδών του ΠΑΟΚ τις προηγούμενες μέρες. Το γκολ που πέτυχε στη νίκη με 2-1 επί του Αστέρα στην Τρίπολη ήταν για τον ίδιο, αλλά και την ομάδα του, λυτρωτικό.

«Το ήθελα πάρα πολύ αυτό το γκολ κυρίως για λόγους ψυχολογίας. Το αφιέρωσα στον προπονητή του με τον οποίο πριν από τον αγώνα είχαμε μια κουβέντα γύρω από το αν σκοράρω ή όχι, σκόραρα όπως μου είπε και του το αφιέρωσα», τόνισε.

Όσο για τη σημασία της νίκης μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα των play offs. «Δεν άλλαξε κάτι σημαντικό, μετά από αυτή τη νίκη. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήμασταν οι κυρίαρχοι από το πρώτο λεπτό και θέλαμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς για να πάρουμε ψυχολογία. Και στα 90 λεπτά δείχναμε ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη. Σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε την δουλειά για να μπορέσουμε στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας», υποστήριξε ο διεθνής φορ του ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: