Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Τσιώλης : «Ο ΠΑΟΚ νίκησε γιατί ήταν πολύ καλύτερος»

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, αλλά και τη συνέχεια των πλέι-οφ.


Για το χθεσινό παιχνίδι:

«Εγώ είπα από την αρχή ότι ο ΠΑΟΚ ήταν το μεγάλο φαβορί. Από εκεί και πέρα όποιος έπαιρνε χθες το παιχνίδι θα έπαιρνε και ένα ουσιαστικό προβάδισμα. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος χθες. Ξαφνιαστήκαμε από την πίεση, την ένταση και τη διάρκεια στα τρεξίματα του σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Γι αυτό το λόγο δεν μπορέσαμε να κάνουμε ανάπτυξη του παιχνιδιού και να δημιουργήσουμε φάσεις. Περιμέναμε ότι θα ξεκινούσε πιέζοντας ψηλά, καθώς αν έχανε θα είχε λίγες ελπίδες στη συνέχεια. Εμείς δεν μπορέσαμε να βγάλουμε τις φάσεις που θέλαμε, λόγω της πίεσης που ασκούσε ο ΠΑΟΚ και δε μας έδωσε χώρο».


Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει το χαρακτήρα της μεγάλης ομάδας:

«Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ γεμίζει αυτοπεποίθηση κάθε ποδοσφαιριστής. Έχει καλό ρόστερ με βάθος. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που κέρδισε χθες. Ο Λίνο χθες έβγαζε ένα πάθος στο παιχνίδι του που δεν έβγαζαν οι ΝτεΜπλάζις και Ναβάρο. Κανείς τους δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί και ο ίνο ήταν ο κυρίαρχος της αριστερής πλευράς».


Για τις δηλώσεις που έκανε ότι οι ποδοσφαιριστές βιάζονται να τελειώσει η σεζόν:

«Το θέμα είναι πως και με τι δεδομένα ξεκινάς μια περίοδο. Ένα μεγάλο ντεζαβαντάζ για εμάς είναι ότι ξεκινήσαμε νωρίς προετοιμασία, σε λίγο καιρό κλείνουμε ένα χρόνο στα γήπεδα. Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ο μεγάλος μας στόχος είναι τα πλέι οφ και πρέπει να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνετε. Χθες χάσαμε μια ευκαιρία, έχουμε άλλη μια στην Τούμπα αν και δε θα είναι καθόλου εύκολα για εμάς. Σίγουρα δε θέλουμε και φέτος να ξεκινήσουμε τόσο νωρίς την προετοιμασία μας».


Για το πλεονέκτημα που είχε ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ και αν θεωρείτε ακόμα το φαβορί για την πρώτη θέση:

«Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ θα κάνει τα αδύνατα δυνατά στα επόμενα παιχνίδια για να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει στην Τούμπα και να πάρει το πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για την πρωτιά. Εμείς από πλευράς μας θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με πολύ πίεση στην Τούμπα και να δούμε στο τέλος τι αποτέλεσμα θα βγει. Αυτό το παιχνίδι θα κρίνει το ποιος θα είναι το φαβορί για τη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ είναι το ακλόνητο φαβορί πάντως, έχοντας και το πλεονέκτημα των βαθμών».


Για τον ΠΑΣ και τον Ατρόμητο είπε:

«Έχουν προετοιμαστεί για τα πλεί οφ και έχουν ένα έξτρα κίνητρο. Ο ΠΑΣ και ο Ατρόμητος βλέπουν καθαρά αυτά τα 6 παιχνίδια και προετοιμάστηκαν κατάλληλα γι αυτά». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: